Aktywne Wpisy

aa-aa +1015
Właśnie w radiu jakiś koleś opowiada że problemem jest to że w Polsce są ściągane ciągle używane samochody i jego rozwiązaniem jest to żeby Polacy przestali kupować używane samochody a zaczęli kupować po prostu samochody nowe z salonu facet jest po prostu genialny tak proste rozwiązanie a tyle ludzi na to nie może wpaść fajnie tu z rana naprawdę ekspertów różnych posłuchać w różnych dziedzinach

krucjan +34
Długo wyczekiwałem i kupiłem w końcu baldura na promce w sumie dopiero zacząłem ale muszę wam powiedzieć, że trochę ostudził się mój zapał. Po tym jak się nasłuchałem jak ta gra wręcz ratuje dzisiejszy gejming liczyłem na wsiaknięcie w nią jak bagno od pierwszych chwil, że nie będą widział kiedy pół dnia zleciało jak się zagram tym czasem jest na razie, cóż... średnio.
Poczynając od sterowania
Brakuje mi większego zooma.
Przyśpieszanie
Poczynając od sterowania
Brakuje mi większego zooma.
Przyśpieszanie

#rakcontent #rakinstant #lewackalogika
źródło: comment_opOOWgSm90d3dCdovEz3bIZRahgBCaCR.jpg
Pobierz@alex-fortune: I co by dał fakt, że ludzie niezdolni zarobić pieniędzy poprzez normalną pracę (wszelka patologia, bezrobotni z wyboru itp.) mieliby więcej pieniędzy? Jaki byłby z tego pożytek dla społeczeństwa?
Po tym co jest na skrinie to jakbyś to skomentował?
To, że ona robi za 8 zł za godzine to nie wina Lewandowskiego i nie ma żadnego racjonalnego powodu żeby miał płacić wyższy procent niż ona.
@Jin: Ci, którzy mają takie postulaty z reguły zamierzają zabrać wszystkim i dać sobie - tak przynajmniej uczy nas historia.
FTFY
Z resztą akurat jeśli chodzi o Lewandowskiego czy ogólnie rzecz biorąc piłkarzy, to nie jest taki problem, bo ich "firmy" nie mają takiego wpływu na realną gospodarkę i życie szarych ludzi, a sami piłkarze są po prostu pracownikami (w przeciwieństwie
Dlaczego? Ciężka praca i warunki powinny być nagradzane.
Komentarz usunięty przez autora
Piłkarze są fanaberią społeczeństwa, w które zaspokoiło swoje podstawowe potrzeby. Niestety nawet najlepszy
Masz gdzies zrodlo tej informacji? Nigdy o nim tego nie slyszalem.