Aktywne Wpisy

MonazoPL +120
Ruszamy z nowym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
Przy okazji coś o nas – MONAZO.PL to nowa platforma z promocjami bankowymi, ofertami na darmowe krypto i więcej. Mamy zaawansowane filtry, przyjazny design,
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
Przy okazji coś o nas – MONAZO.PL to nowa platforma z promocjami bankowymi, ofertami na darmowe krypto i więcej. Mamy zaawansowane filtry, przyjazny design,
źródło: monazo konkurs
Pobierz
miscellanous +2
Mam 1,2 mln wolnych środków finansowych. Co z tym zrobić? W co ulokować?
#pieniadze #hajs #oszczednosci #inwestycje #kryptowaluty #gielda #nieruchomosci
#pieniadze #hajs #oszczednosci #inwestycje #kryptowaluty #gielda #nieruchomosci

Jednak byli chyba w bliższych stosunkach, niż stwierdzenie,
@Sheppard25: Mi tam się wydaje, że jeden z poważniejszych ekonomistów w kraju, wykładowca akademicki, członek zarządów banków coś tam wie, ale może masz rację i lepiej dalej głosować na dziadzię od wślizgów, latania w kosmos na balonikach i podobnego p---------a. A petru nie bo nie, bo pewnie lewak i doradzał po. wykop.pl :D
#pdk xD
To o krulu i innych postfriedmanowskich idiotach odrzucających modelowanie matematyczne w ekonomii? Bo na kij Ci liczby, jak działają aksjomaty (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
"Kwota wolna od podatków nie rozwiązuje żadnych problemów a co więcej: co to za lewactwo, żeby zwalniać z podatków mniej zarabiających? Czy to jest sprawiedliwe? Jeżeli ja zarabiam więcej to muszę płacić podatki za ludzi, którzy zarabiają mniej? Przecież to nie jest sprawiedliwe. To jest jak socjal. Dziury w logice macie ogromne, wykopki."
Wreszcie ktoś to napisał: masz 100% racji. Wysoka kwota wolna od podatku to postulat lewicowy, bo jest to
Wiesz, od jakiej kwoty podatki placi programista 15 tys. brutto? Od mmniej niz 7,5 tysiaca, bo reszta idzie w koszty uzyskania przychodu z tytulu praw autorskich. A to tylko poczatek. Najmocniej od podatkow po dupie dostaja ci, ktorzy zarabiaja srednio i malo. I
@Pantokrator: pierdu pierdu
zobacz co zrobiły lewaki w anglii
kwota wolna od podatku taka zajebista wysoka
"no właśnie że nie bo ktoś podatki musi zapłacić i będzie to bogaty"
Przecież o tym właśnie pisałem... że zaostrza to progresję podatkową.