Aktywne Wpisy

vieniasn +10
jakie macie hobby lub zainteresowania (picie piwa się nie liczy)

Zazdro +16
Nie piłem pięć lat. Dwie godziny temu rozstałem się z kobietą i mimo że związek nie trwał długo, to jest mi zajebiście źle i chętnie bym się napił. Na razie się trzymam, bo wiem, że mógłbym polecieć w kilka dni, a choćby z samochodem muszę na przegląd pojechać.
#a-----l #alkoholizm
#a-----l #alkoholizm

A co do kalkulatorów w ekonomii to linka masz.
Teoretyk, piszący artykuły do Agory, który od 25 lat nie potrafi przekroczyć progu wyborczego vs. człowiek, którego prywatne firmy zatrudniają na najwyższe stanowiska (partner w PWC, główny ekonomista BPH, dyrektor ds. strategii BRE, przewodniczący rady nadzorczej Solaris itp. itd).
Osiągnięcie jednego takiego stanowiska stawia człowieka wśród największych ekspertów w kraju, ale kuce
Członek zarządów banków już go stawia w bardzo negatywnym świetle jeżeli masz jakiekolwiek pojęcie o tym jak się obsadza takie zarządy, jeden z poważniejszych ekonomistów w kraju... Bo co? Jeden złodziej z zdrajcą tak powiedzą? 0 Konkretów. Każdy kto studiuje, studiował wie że nie każdy wykładowca = mądry
Komentarz usunięty przez moderatora
@Pantokrator: ja bym tak nie uogólniał. Jestem programistą od wielu lat i takich KUP nigdy nie miałem, żaden znajomy również a przychody owszem, bywały i po 20k + vat.
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez autora
@YodaMonster: Jak? Wytłumacz nam proszę.
@YodaMonster: Gość MUSI stanowić wartość dodaną, jeżeli zatrudniają go w prywatnych przedsiębiorstwach. MUSI.
@rzep: Swoim, mafie służby i loże :)
Firmy spadkobiercom? WTF Państwowe firmy miały jakichś spadkobierców? Co ty p--------z?
Typowy wykopek :D
Z kim ja gadam? xd
Przed wojną Wedel był firmą prywatną, po 89 znalazł się spadkobierca tej firmy i jej nie otrzymał, została za grosze sprzedana komuś kto sprzedał to drożej.
Typowy wyborca nowoczesnej xd
@YodaMonster: Bardzo ciekawe. Znam paru członków rad nadzorczych banków i doszli tam ciężką, wieloletnią pracą. No ale to zapewne była taka gra i tak naprawdę wszystko zostało zaplanowane na spotkaniach ich loży/sekty.