Aktywne Wpisy

Wojciech_Skupien +103
Ten wpis dedykuję wszystkim tym, których poznaliśmy w wirtualnych światach, a którzy zniknęli bez pożegnania.
Od wielu lat nie gram już w żadne gry online. Kiedy jednak wracam wspomnieniami do czasów, gdy wielogodzinne sesje przed komputerem były czymś zupełnie normalnym, jedno wspomnienie szczególnie się wyróżnia, czyli World of Warcraft.
Nie była to jednak gra, którą zapamiętałem dzięki grafice czy mechanice. Najbardziej wyjątkowe były relacje z ludźmi, które w niej tworzyłem.
Oczywiście często grałem ze znajomymi
Od wielu lat nie gram już w żadne gry online. Kiedy jednak wracam wspomnieniami do czasów, gdy wielogodzinne sesje przed komputerem były czymś zupełnie normalnym, jedno wspomnienie szczególnie się wyróżnia, czyli World of Warcraft.
Nie była to jednak gra, którą zapamiętałem dzięki grafice czy mechanice. Najbardziej wyjątkowe były relacje z ludźmi, które w niej tworzyłem.
Oczywiście często grałem ze znajomymi
źródło: EeCWjc7WoAID7op
Pobierz
donfallo +275
źródło: temp_file1072318782502959562
Pobierz

Sypiesz pewnym żartem to ja dodam swój:
Rozmawiają dwie świnie i jedna mówi:
- Ty! Oni nas tak karmią, utuczą i zjedzą.
A druga na to:
- Witamy w
@YodaMonster: Powiedział, że Talibowie sami lądowali helikopteriami w Klewkach w 2011 roku by kupić wąglik.
Prawdą było, że Talibowie zostali przywożeni do Starych Kiejkutów w 2012 jako więźniowie przez CIA.
Jedno
Myślisz że świnia miała dowody na to że ją zjedzą?
@YodaMonster: Miejscowość się nie zgadza. Jaka różnica czy 50km, czy 100km czy 150km? Data się nie zgadzała - 13 miesięcy
Ty zaś z tego wyciągnąłeś, że Lepper ostrzegał przed więzieniami CIA, których wtedy jeszcze nie było. W innym mieście, w innej gminie.
Twoje teorie sypią się jak domki z
Mnie zaś zastanawia skąd biorą się ludzie ślepo wierzący w uczciwość polityków, w dziwne zbiegi okoliczności. Dziwny zbieg okoliczności że ani jedna firma po prywatyzacji nie znalazła się w ręku polaka, dziwny zbieg okoliczności że najbliższe lotnisko od Klewek jest tym samym na którym lądowały samoloty z więźniami CIA. Skąd
@YodaMonster: Bo Ci udowodniłem.
Złe miejsce - Klewki vs Stare Kiejkuty.
Zła data - 2001