Wpis z mikrobloga

@rzep: Skąd mógł na rok wcześniej wiedzieć? Przepraszam najmocniej ale nie mogę za Ciebie myśleć. Powiedział coś co wydawało się zabawne, po latach okazało się prawdą. Dziwny zbieg okoliczności że talibów widział 50km od lotniska na którym lądowały samoloty z więźniami.

Sypiesz pewnym żartem to ja dodam swój:
Rozmawiają dwie świnie i jedna mówi:
- Ty! Oni nas tak karmią, utuczą i zjedzą.
A druga na to:
- Witamy w
  • Odpowiedz
Skąd mógł na rok wcześniej wiedzieć? Przepraszam najmocniej ale nie mogę za Ciebie myśleć. Powiedział coś co wydawało się zabawne, po latach okazało się prawdą. Dziwny zbieg okoliczności że talibów widział 50km od lotniska na którym lądowały samoloty z więźniami.

@YodaMonster: Powiedział, że Talibowie sami lądowali helikopteriami w Klewkach w 2011 roku by kupić wąglik.
Prawdą było, że Talibowie zostali przywożeni do Starych Kiejkutów w 2012 jako więźniowie przez CIA.

Jedno
  • Odpowiedz
Zgadzali się talibowie, miejscowość (różnica 50km przypominam), data (te więzienia były wcześniej niż podają, a nawet jeśli nie to były przynajmniej w budowie) - 3/5. Nie zgadzał się tylko cel ich przybycia - bo na pewno Lepper powiedziałby że w Polsce torturuje się ludzi, a maszyna którą lądowali nie ma znaczenia.

Myślisz że świnia miała dowody na to że ją zjedzą?
  • Odpowiedz
Zgadzali się talibowie, miejscowość (różnica 50km przypominam), data (te więzienia były wcześniej niż podają, a nawet jeśli nie to były przynajmniej w budowie) - 3/5. Nie zgadzał się tylko cel ich przybycia - bo na pewno Lepper powiedziałby że w Polsce torturuje się ludzi, a maszyna którą lądowali nie ma znaczenia.

@YodaMonster: Miejscowość się nie zgadza. Jaka różnica czy 50km, czy 100km czy 150km? Data się nie zgadzała - 13 miesięcy
  • Odpowiedz
@rzep: Wrobili żeby nie było że Lepper wiedział coś prawdziwego, Lepper mówił wiele o przekrętach, jeśli nagle okazałoby się że nie wszystko co mówił to bzdury... Po twoich postach widać że odniesiono sukces.
  • Odpowiedz
@YodaMonster: Hahaha. Nie powiedział nic prawdziwego, jak już Ci udowodniłem. Mylił się do wszystkiego oprócz "Talibów", o których wtedy było głośno w mediach po atakach na WTC. A usłyszał to od zootechnika, który winił Talibów za to, że mu krowy pozdychały.

Ty zaś z tego wyciągnąłeś, że Lepper ostrzegał przed więzieniami CIA, których wtedy jeszcze nie było. W innym mieście, w innej gminie.

Twoje teorie sypią się jak domki z
  • Odpowiedz
@rzep: Znowu masz czelność wmawiać że coś udowodniłeś bez przedstawiania dowodów. Moje teorie sypią się naprzeciw faktom? Bez pokazania faktów?
Mnie zaś zastanawia skąd biorą się ludzie ślepo wierzący w uczciwość polityków, w dziwne zbiegi okoliczności. Dziwny zbieg okoliczności że ani jedna firma po prywatyzacji nie znalazła się w ręku polaka, dziwny zbieg okoliczności że najbliższe lotnisko od Klewek jest tym samym na którym lądowały samoloty z więźniami CIA. Skąd
  • Odpowiedz
Znowu masz czelność wmawiać że coś udowodniłeś bez przedstawiania dowodów. Moje teorie sypią się naprzeciw faktom? Bez pokazania faktów?

@YodaMonster: Bo Ci udowodniłem.

Złe miejsce - Klewki vs Stare Kiejkuty.
Zła data - 2001
  • Odpowiedz