Wpis z mikrobloga

@xyz_xyz: świetnie się bawiłem podczas organizacji eventu. Były nagrody, statystyki prasowane z logów serwera, leaderboard, hymn drużyny odrywany po wygranym meczu, a przegrana drużyna płaciła za pizzę.
  • Odpowiedz
@Kulfonix: jestem w szoku, że tylko jeden chłop się wysypał przed imprezą. Ale w zastępstwie wpadło 3 i zamiast 24 graczy - co jest maksem w tym garażu - udało się wcisnąć 26. Na następną edycję trzeba będzie chyba halę wynająć.
  • Odpowiedz
  • 393
@h3xxx: Zacząć wcześniej. Dodać 2-3 godziny na rozłożenie sprzętu. Zawsze pojawiają się jakieś problemy techniczne, ktoś się spóźni, komuś nie działa gra (bez fizycznego mikrofonu CoD2 MP nie działa).

Dla 26 graczy z miesięcznym wyprzedzeniem wynająłem stoły i krzesła eventowe. Każdego gracza zapytałem z jakim sprzętem przyjedzie aby jak najlepiej rozłożyć zużycie prądu, bo odstanie czego chciałem to wybijanie korków w bloku lub palenie przedłużaczy.
4 budowlane przedłużacze na 4
  • Odpowiedz
@pizzanawynos: jak to w garażu? Jak to w bloku? To wszystko to ludzie z jednego miasta czy z całej Polski? Ile wpisowe?

Gratulacje i szacun za chęci, zorganizowanie i znalezienie tyłu osób którym odpowiadał termin ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
@matixrr: wraz z ziomkiem wynajmujemy dwumieszkaniowy blok. On na parterze, ja na piętrze. Pod blokiem jest prywatny, dwustanowiskowy garaż. I to w tym garażu wszystko się działo. Odsyłam do promo video z innego komentarza, bo tam to ładnie widac.

Gracze to głównie to Rzeszów - ziomki ze studiów i pracy, ale kilku przyjechało z Warszawy, Krakowa i Lublina.
  • Odpowiedz