Aktywne Wpisy
jacek-maner +20
#iran Do wszystkich czekających aż wykipi. Chcecie adrenaliny jedźcie sobie do Energylandi. Jakbyście się czuli jakby ktoś kibicował żeby wykipiało tam gdzie mieszkacie. Tam są przede wszystkim ludzie. Wojna to śmierć, wojna to trauma, wojna to zło w czystej postaci. Tragedie ludzkie rozbite rodziny, kalectwo i bieda na pokolenia. Nasz naród powinien to wiedzieć najlepiej bo do dzisiaj się zbieramy i jesteśmy w tyle po WW2.

Minieri +4

Dla mnie internet to wyłącznie sposób na marnowanie nadmiaru wolnego czasu. Gdybym miał inne zajęcie, nie miał bym potrzeby siedzenia przed monitorem.
Jedyne do czego internet jest mi potrzebny, to operowanie na koncie bankowym. Wszystko pozostałem zupełnie się nie liczy. Nie mam tu znajomych, nie mam zajęć. Siedzę bo nie mam nic innego do roboty.
@goblin21: Spróbuj odratować ( ͡º ͜ʖ͡º) Roksa.pl weź 100zł w dłoń i idź się zabaw. Nabierzesz wprawy, pewności siebie, potem poznasz panienke co zrobi to bez kasy, może się zakochacie. Najprawdopodobniej pójdziesz pod pantofel ale o ile panna będzie kumata to Cię z tej fobii społecznej wyleczy.
@goblin21: zawsze możesz im opowiedzieć jak dodajesz screeny z ich prywatnych rozmów, może nie będzie milo ale na pewno nie nudno:D
@Shainefer: Dobry pomysł :) Wykorzystam na kolejnym spotkaniu rodzinnym :)