Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 325
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@JakisTakiNick: Przypuśćmy że po namowach innych zdecyduję się na wizytę u psychologa. Co mam mu powiedzieć?
Ze jestem samotny? Że nie próbuję być w towarzystwie przez pieprzoną wrodzoną nieśmiałość? Że wolę sam sobie radzić i ponieść porażkę niż poprosić o pomoc innych? Że zupełnie mnie nie interesuje zdanie innych na mój temat? Że zupełnie nie interesuje mnie to co inni robią nawet jeśli było by to najbardziej pasjonujące zajęcie na
  • Odpowiedz
Za stary koń jestem na psychologa. Trzeba było mnie wysyłać gdy miałem -naście lat.

@goblin21: Kolejny idiotyzm z twojej strony, jak się ciebie czyta to naprawdę zaczynam myśleć że dla ciebie nie ma już ratunku (bez obrazy)

Sam się pogrążasz tym co piszesz.
  • Odpowiedz
Hmm… Bratowa odpisała. Czuję lęk przed tym co napisała nie nie mam ochoty dowiedzieć się co wyszło z pod jej klawiatury.
  • Odpowiedz
@goblin21: nie rozumiem tego s----------a w komentarzach, według mnie na swój sposób z Tobą jest wszystko w porządku, masz w------e na rodzinę rozumiem, nie lubisz imprez, spotkań w sumie też nic specjalnie s-----------o. Żyjesz sobie dla siebie, skoro Ci to odpowiada nie odczuwasz samotności, czyli wszystko ok. Gorzej jak Ci się z czasem coś odmieni, będzie ciężko odbudować więzi, dziewczyny też raczej nie masz a z tym podejściem to raczej
  • Odpowiedz
Co mam mu powiedzieć?

Ze jestem samotny? Że nie próbuję być w towarzystwie przez pieprzoną wrodzoną nieśmiałość? Że wolę sam sobie radzić i ponieść porażkę niż poprosić o pomoc innych? Że zupełnie mnie nie interesuje zdanie innych na mój temat? Że zupełnie nie interesuje mnie to co inni robią nawet jeśli było by to najbardziej pasjonujące zajęcie na świecie?Że nie mam własnych pasji, hobby, zajęć poza lekcyjnych?

@goblin21:
1. Zadaj sobie pytanie, czy
  • Odpowiedz
@JakisTakiNick: Brak zainteresowań i hobby sprawia że nie mam o czym rozmawiać z innymi ludźmi. Wydaje mi się że nieśmiałość, której objawy zauważyłem we wczesnych klasach podstawówki, miała kolosalny wpływ na to jaki teraz jestem.
  • Odpowiedz