Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 325
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@goblin21: jak Cię lubię tak gdybyś był moim bratem i wykręcał się pod byle pretekstem i nie przyszedł na moje urodziny po czym jak tchórz tłumaczyłbyś się natłokiem pracy i tym, że ona jest ważniejsza niż rodzeństwo, przestałabym się do Ciebie odzywać. Nie ważne jak bardzo nie lubisz imprez i jak bardzo źle się na nich czujesz, mógłbyś siedzieć w koncie i z nikim nie gadać i wyjśc po godzinie,
  • Odpowiedz
mógłbyś siedzieć w koncie i z nikim nie gadać i wyjśc po godzinie, przynajmniej pokazałbyś, że zależy Ci na bracie

@ojaadaj20: No to już jest lekkie popadanie ze skrajności w skrajność...

Tylko zależy też w jakim koncie, koncie prostym czy koncie ostrym a może w koncie rozwartym? ( )
  • Odpowiedz
@ojaadaj20: Po tych wszystkich wpisach ma mam teraz dylemat, czy tylko ja jestem tak bardzo s---------y czy cała moja rodzina jest tak jak ja bo nie zauważała i nadal nie zauważa żadnego problemu w tym że tak zachowuję się od 15(?) lat?
@AntonChigurh: W p-----l od ojca dzień w dzień dostawałem jak byłem młody. Teraz ojciec wyrósł z takich sposobów wychowywania swoich dzieci.
  • Odpowiedz
@ojaadaj20: Zawsze możesz napisać że nie chodziło Ci o siedzenie w kącie tylko "w koncie" na wykopie. Wiesz... przychodzi na imprezę i zamiast się bawić to siedzi na tym swoim wykopowym koncie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@goblin21: ha no nie wierze jakie oburzenie, nie miał ochoty to nie poszedł, po co się zmuszać do czegoś? bo urodziny? no kuwa żeby to był pogrzeb to rozumiem, ale urodziny?
  • Odpowiedz