Aktywne Wpisy

Bez sensu zupełnie korci mnie żeby wrzucić swoje dojce na mirko. Powstrzymajcie mnie ( ͡° ʖ̯ ͡°)

Obrzydzenie +191
Siedziałem w centrali w Moskwie, kiedy po raz pierwszy zobaczyłem profil tego Berkowitza. Nieźle się uśmiałem - zwykły ziomek, ale miał potencjał. Szef powiedział “ty się tym zajmiesz”, więc zajęłem się.
Trzynaście lat, k---a, trzynaście lat budowania tego aktywa. Setki tysięcy dolarów na szkolenia, kontakty, PR, kampanie. Nocami siedziałem i planowałem każdy jego ruch - kogo poznać, co powiedzieć, jak budować wizerunek. Rok po roku wspinał się po szczeblach kariery. Nasi analitycy
Trzynaście lat, k---a, trzynaście lat budowania tego aktywa. Setki tysięcy dolarów na szkolenia, kontakty, PR, kampanie. Nocami siedziałem i planowałem każdy jego ruch - kogo poznać, co powiedzieć, jak budować wizerunek. Rok po roku wspinał się po szczeblach kariery. Nasi analitycy
źródło: Ad6k9kpTURBXy84NTM0Y2RiOGQ0ZDQxOTNmYmI5MDU2Y2RlNzA1MTY3Ni5wbmeSlQMAAM0HgM0EOJMFzQSwzQJY3gABoTAB
Pobierz

@goblin21: może po prostu nie chcą Cię męczyć dodatkowo, mam pełno znajomych, którzy nie piją, z resztą sama często nie piję na imprezach, a pomimo to na nie chodzę, nie lubię imprez rodzinnych, ale bardziej niż na tym, że będę siedzieć jak idiota zależy mi na szczęściu rodzinki. Nie Ty pierwszy, nie ostatni nie lubisz takich imprez, ale tu pokazałeś, że masz brata
Introwertycy zwykle:
✓ zyskują energię kiedy są w samotności, a tracą wśród ludzi, [po tylu latach samotności w-----a mnie ona bardzo, jednak często wolę być sam niż w towarzystwie]
- czerpią energię ze świata wewnętrznego, tj. uczuć, idei, wrażeń,
✓ są dobrymi słuchaczami, [wolę słuchać kogoś i czasem coś powiedzieć niż musieć prowadzić normalną dla każdego człowieka rozmowę]
Komentarz usunięty przez autora
Neurotyczność składa się z następujących cech:
- lęk [u mnie nie występuje]
-
@Krs90: Nie potrafiłem się tam odnaleźć. Oni wszyscy tacy szczęśliwi, bawiący się w swoim towarzystwie, wyluzowani i ja przygnębiony, będący tam bo wypadało być, nie rozumiejący celu brania ślubów i robienia wesel byle by się pokazać, osamotniony w swoich poglądach na życie…
Ciesz sie, ze ktokolwiek Cie jeszcze zaprasza.
Lecz się chłopie.