Aktywne Wpisy

turbo7 +71
#motocykle W końcu chuop sobie motór kupił! Za łepka ojciec nauczyl mnie jeździć komarem, ale później go sprzedał i już innych dwóch kółek nie było. Aż do teraz ( ͡º ͜ʖ͡º) Suzuki GS500, klasyczna, prosta jednostka. Idealna do przejażdżek wokół komina.
źródło: 1000121394
Pobierz
MLeko29 +10

Mirki grzebiąc w necie natknęłem się na wziankę o czymś takim jak karta video na USB. http://www.alibaba.com/product-detail/StarTech-USB-3-TO-DVI-VGA_166603421.html
Czy jest możliwe kupienie na przykład USB hub na 10 slotów z zewnętrznym zasilaniem 10 kart graficznych dopinanych na USB i z wykorzystaniem Xów
(przez przypadek odkryłem że na dwóch można złączyć roździelczość) zrobienie telebimu? Rozważania czysto teoretyczne.
Albo czy można zbudować takie coś o port ethernet i wifi?
źródło: comment_fhnjyGDajaGMB5wMH3TzJ7875AA9abm5.jpg
PobierzEthernet ma przepustowość 100Megabajtów więc spokojnie fullhd prześle. Przynajmniej karty wbudowane.
#falszywyrozowypasek :)
MI chodzi o spięcie kilkunastu takich adapterów (na USB) do jednego PC. Da rade?
Fast Ethernet ma przepustowość 100 Megabitów.
Gigabit Ethernet ma przepustowość 1000 Megabitów.
@LaCroix: A System operacyjny i Xy ogarną w ogóle takie wynalazek jak karta graficzna na USB/eternet, i będą widzieć te 10 przejscówek tak jak jest w zamyśle?
Komentarz usunięty przez autora
Myślałem o