Wpis z mikrobloga

#motocykle W końcu chuop sobie motór kupił! Za łepka ojciec nauczyl mnie jeździć komarem, ale później go sprzedał i już innych dwóch kółek nie było. Aż do teraz ( ͡º ͜ʖ͡º) Suzuki GS500, klasyczna, prosta jednostka. Idealna do przejażdżek wokół komina.
turbo7 - #motocykle W końcu chuop sobie motór kupił! Za łepka ojciec nauczyl mnie jeź...

źródło: 1000121394

Pobierz
  • 52
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@turbo7: Jeden z "Trzech Pokemonów Na Start" ( ͡° ͜ʖ ͡°) Mogłeś jeszcze się rozejrzeć za mniej oczywistym wyborem - Yamaha XJ600 Diversion.

Gratulacje i przyczepności.
  • Odpowiedz
via Android
  • 7
@Zielony34: Dzięki! xj600, cebula, er5tka no i gs były w moim zainteresowaniu. Trafił się zadbany gs w dobrych pieniądzach no i wziąłem. Lwg
  • Odpowiedz
@eldoopa: generalnie przy motorze masz takie pokrętło, pod prawą ręką - regulujesz tym jak bardzo chcesz żyć. Ten chłop jak szacowali na wykopie leciał stówkę (w mieście, przez skrzyzowania, co nie) a policja zaraportowała, że w chwili uderzenia miał 83, tak że tego.

@turbo7: pamintej o pokrętle i pamintej, że można jeździć normalnie, a nie jak na popisy dla debili, niczego nikomu nie musisz udowadniać na motorku. Szerokości,
  • Odpowiedz
@Zielony34: za moich czasów była już inna startowa trójca; fazer, hornet, bandit :) ciekawe jak aktualnie wygląda zestaw startowy. Tylko mt-07 przychodzi mi do głowy.
  • Odpowiedz