Wpis z mikrobloga

Cube Agree Pro 2027 proszę Państwa:
- 7,5kg wagi
- Ultegra Di2,
- Karbonowe koła 50mm,
- Zintegrowana karbonowa kierownica,
- Karbonowa sztyca,
- Wbudowany miernik mocy
- Topowe opony

Cena wyjściowa od producenta... 14.849zł

Biorę po 200zł z konta każdej drużyny i słucham kontrpropozycji w podobnej cenie. Nawet o chinola w takiej kasie ciężko, a przecież mówimy tu o rowerze od dużego niemieckiego producenta.
Wychodzi na to, że wystarczy nie doliczać sobie 100% ceny za samo logo na ramie i wtedy takie ceny są możliwe.

#rower #szosa #cube
Skyler - Cube Agree Pro 2027 proszę Państwa:
- 7,5kg wagi
- Ultegra Di2,
- Karbonowe ...

źródło: 1000047395

Pobierz
  • 23
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Biorę po 200zł z konta każdej drużyny i słucham kontrpropozycji w podobnej cenie.

@Skyler: złożenie samemu chińczyka z Ali ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
  • 7
@4x80: ale podeślesz jakąś alternatywę (nowy rower ze sklepu) czy znowu będziesz wrzucał zdjęcia jakiś swoich starych gratów żeby udowodnić nie wiadomo co? :p
  • Odpowiedz
@Skyler: Przecież tego roweru nie kupisz to po co ludziom głowę zawracasz. A co do faktów to je podałem, miałem kilka cube.

edit: Mam trzy szosy na elektronice, dwie z 2023 roku jedna nówka z tego.
  • Odpowiedz
@Skyler: Ale dałeś ciała, mogłeś w tej cenie mieć pękniętego na siedem części Foila RC ważącego 7.2137 z pedałami robiącego avg 26.9 km/h z górki w deszczowym UK
  • Odpowiedz
@Skyler: cube jest sensownym wyborem. Sam kupiłem tydzień temu attain race c:62 na karbonowej ramie i karbonowych kołach. Jako pierwsza szosa naprawdę konkretny wybór. Do agree też się przysiadłem, ale póki co to dla mnie za bardzo pochylona pozycja. Nie wykluczam po kilku sezonach z attain.
  • Odpowiedz
@Skyler: Rama Seraph (TanTan) + Elitewheels Edge 3.0 50mm + Sram Force E1. Budujesz dokładnie jaki chcesz, dobierasz rozmiar korby, kierownicy, mostka. Nie czekasz aż domyślne opony się zużyją, tylko od razu zakładasz takie jakie chcesz. W 15-16k się zmieścisz, a jak założysz Ultegrę, to nawet zejdziesz do 12k.
  • Odpowiedz
  • 1
@Ruchenstein-Boltzman: ja również zamówiłem. Nie miałem w planach zmieniać roweru, ale w takiej cenie nie brać to grzech. ( ͡° ͜ʖ ͡°) Mam nadzieję, że nie będzie opóźnień w dostawie i na jesień jeszcze uda się pośmigać.

@TeamBaza w lokalnym sklepie w okolicach Krakowa. Dostawa szybka bo jedną sztukę akurat rozmiaru który mi pasował mieli zamówiona dawno w przedsprzedaży. Na następne trzeba czekać gdzieś do
  • Odpowiedz
@Skyler: Ja trafiłem złoty strzał chyba bo ogladałem ten model przez weekend na innych stronach a w poniedziałek rano pojawił się jeden dostępny na polskiej stornie cube akurat w moim rozmiarze i kupiłem błyskawicznie. obecnie nie ma go nawet na liście rowerów na nadchodzący sezon, więc dziwne. Mam już foty sprzed zapakowania prosto od serwisu i najprowdopodobniej do piątku będzie u mnie.
  • Odpowiedz
  • 0
@Ruchenstein-Boltzman: w sensie na skiteam/rowerycube? Jeśli tak to widziałem go w rozmiarze 56 jak był dostępny. Gdyby nie to, że już miałem zamówiony gdzie indziej to bym Cię ubiegł ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz