Vateusz23 Vateusz23 21 godz. i 52 min temu via Wykop 1 + Przecież to wg nie chodzi o KNF, tylko o OKISprzedajemy fakty źródło: IMG_9253 Pobierz
KjatanSveisson KjatanSveisson 21 godz. i 51 min temu via Wykop 0 + @Vateusz23: Czyli można się ładować śmiało? Darmowa przecena?
RunningMan RunningMan 21 godz. i 51 min temu via Wykop 5 + @Vateusz23: Ale przecież na OKI będą tylko akcje i ETFy. Szczur na tym nic nie zarabia to po co grubas miał pod to grać?
Vateusz23 Vateusz23 21 godz. i 49 min temu via Wykop 2 + @RunningMan: pierwszy dzień na giełdzie ? @KjatanSveisson wręcz przeciwnie, powód pompy skończył się, a kolejnego nie widać (póki co)
el_Vladi el_Vladi 21 godz. i 48 min temu via Wykop 1 + @Vateusz23: @RunningMan @KjatanSveisson Teraz pompa przejdzie na cedep, zapraszamy.
RunningMan RunningMan 21 godz. i 47 min temu via Wykop 1 + @el_Vladi: ja już ubrany dawno ( ͡° ͜ʖ ͡°)
kwiat_pustyni626 kwiat_pustyni626 21 godz. i 47 min temu via Android 21 + @Vateusz23: Myślę, że to nie miało żadnego znaczenia xD Po prostu korekta się należała. Wzrosty były urealnieniem wyceny spółki napędzane przez wyniki za iiq Po silnych wzrostach korekta należy się jak psu buda a Tobie udało się trafić jak kurze ziarnko
ZlyCzarodziejRumburak ZlyCzarodziejRumburak 20 godz. i 11 min temu via Wykop 1 + @KjatanSveisson: taaaak? To pa teraz 7777 i połącz!
źródło: 1000009553
PobierzSprzedajemy fakty
źródło: IMG_9253
PobierzCzyli można się ładować śmiało? Darmowa przecena?
@KjatanSveisson wręcz przeciwnie, powód pompy skończył się, a kolejnego nie widać (póki co)
Myślę, że to nie miało żadnego znaczenia xD
Po prostu korekta się należała. Wzrosty były urealnieniem wyceny spółki napędzane przez wyniki za iiq
Po silnych wzrostach korekta należy się jak psu buda a Tobie udało się trafić jak kurze ziarnko