Aktywne Wpisy

AncientBaldSkull +238

lubie-sernik +140
Ruscy chcą mnie zabić w Wietnamie.
Spotkałem się w sobotę z Rosjanską na drinka - wiem, że głupi pomysł ale chciałem z kimś białym się spotkać a tylko ona się nawinęła na tym całym #badoo
Dzisiaj dzwoni do mnie, odbieram a tam jakiś Rusek drze morde po rusku coś w stylu JA TJEBJA UBIJU, I KILL YOU xD W tle słyszałem jak ta baba się drze do niego. Ja się
Spotkałem się w sobotę z Rosjanską na drinka - wiem, że głupi pomysł ale chciałem z kimś białym się spotkać a tylko ona się nawinęła na tym całym #badoo
Dzisiaj dzwoni do mnie, odbieram a tam jakiś Rusek drze morde po rusku coś w stylu JA TJEBJA UBIJU, I KILL YOU xD W tle słyszałem jak ta baba się drze do niego. Ja się

źródło: 1000020010
Pobierzźródło: obraz
Pobierz@Dlkvv: otóż antynatalizm ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Natomiast historycznie przy takich zmianach i artykułach w tym temacie zazwyczaj się mylono. Najsłynniejsze to np. obawa o końskie łajno w miastach - silnik zlikwidował to ryzyko albo centrale telefonicznie - w dobie zwiększającej się liczby abonentów telefonii stacjonarnej obliczono,
@Dlkvv: I to nastepne pokolenia będą recytować codziennie do systemu kamer nadzoru zanim pójdą zdeterminowane zarabiać na overlordów ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Nihil novi. Temat wałkowany od kilku miesięcy.
Czym tutaj być zaskoczonym?
Zwłaszcza
@__MadCat: dlatego teraz zpezdaje akcje spacex ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Dyliżansów nie ma, latarników również i świat się kręci