Wpis z mikrobloga

no to bardzo podobnie jak wykopowym przegrywem czy incelem ( ͡° ͜ʖ ͡°)

(tylko niczego się nie dostaje)

@MiedzygalaktycznyMors: Czyli jednak nie sa to podobne rzeczy?

True, młode laski dzisiaj maja mental 3 latka. Cały femiznim to jest tylko daj daj daj i zdejmij odpowiedzialność
  • Odpowiedz
ja np robię ile mogę a nic mi w życiu nie wyszło nigdy to się poddałem

@przegro_pisarz: I oczywiście winę za to ponoszą kobiety, więc w ramach swojego "poddawania się" wylewasz na nie jad w kółku wzajemnej adoracji tutejszych przegrywów. To jest zwykły, ordynarny cope xD
  • Odpowiedz
@Elaviart: pokaż historię z całego mojego życia, że wylewam tylko jad w kółku wzajemnej adoracji. Całą edukację wpajano mi, że kobiety mają źle, jest patriarchat, całe zło tego świata jest winą mężczyzn.
  • Odpowiedz
Całą edukację wpajano mi

@przegro_pisarz: I to pewnie kolejni winni zaraz za kobietami, co?
Nie napisałem, że tylko wylewasz jad, napisałem że to robisz, tak jak wyżej, ewidentnie w ramach pospolicie tu uprawianej relatywizacji.
  • Odpowiedz
@HardWax: Ale jedno drugiego nie wyklucza
To, że bardzo dużo kobiet sama wchodzi w branżę nie oznacza, że nie ma ofiar.
Była taka afera ostatnio, że któraś o północy, w dniu 18 urodzin, otworzyła onlyfansa i tam zgarnęła chyba milion dolców. Później się publicznie wypowiadała, że byli ludzie, którzy robili preorder jej zdjęć. Kupowali u dziecka preordery na nagie zdjęcia po osiągnięciu 18 lat. Powiedz mi, że to nie jest
  • Odpowiedz
@HardWax: no nie wiem czy obaliła cokolwiek. Raczej wyeliminowała pośredników, którzy mieli szansę kobiety wyzyskiwać albo zmuszać do rzeczy, których same by nie zrobiły.

Jak se laska sama przed kamerką siedzi, to wszytko dzieje się na jej zasadach, bezpiecznie w domu. Żadną ofiarą niczego nie ma się jak stać, no chyba że samogwałtu ;)
  • Odpowiedz