Aktywne Wpisy
Oto co osiągnęliśmy dzięki 40 lat wolności i kapitalizmu.
Było warto?
#prl #gospodarka #ekonomia #biznes #polska #kapitalizm #pytanie
Było warto?
#prl #gospodarka #ekonomia #biznes #polska #kapitalizm #pytanie
źródło: prl vs usmiechnieta polska
Pobierz
fastmotion +65
Czy istnieje we #wroclaw mechanik który:
- odbierze telefon
- jest trzeźwy
- nie zapomni o terminie
- umie się wysłowić
- nie zepsuje mi auta
- odbierze telefon
- jest trzeźwy
- nie zapomni o terminie
- umie się wysłowić
- nie zepsuje mi auta

źródło: jjpxdobx5np7ulxe
Pobierz@przegro_pisarz: no to bardzo podobnie jak wykopowym przegrywem czy incelem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
(tylko niczego się nie dostaje)
@MiedzygalaktycznyMors: Czyli jednak nie sa to podobne rzeczy?
True, młode laski dzisiaj maja mental 3 latka. Cały femiznim to jest tylko daj daj daj i zdejmij odpowiedzialność
@przegro_pisarz: I oczywiście winę za to ponoszą kobiety, więc w ramach swojego "poddawania się" wylewasz na nie jad w kółku wzajemnej adoracji tutejszych przegrywów. To jest zwykły, ordynarny cope xD
@MiedzygalaktycznyMors wstał i wybrał p-----c ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@przegro_pisarz: I to pewnie kolejni winni zaraz za kobietami, co?
Nie napisałem, że tylko wylewasz jad, napisałem że to robisz, tak jak wyżej, ewidentnie w ramach pospolicie tu uprawianej relatywizacji.
To, że bardzo dużo kobiet sama wchodzi w branżę nie oznacza, że nie ma ofiar.
Była taka afera ostatnio, że któraś o północy, w dniu 18 urodzin, otworzyła onlyfansa i tam zgarnęła chyba milion dolców. Później się publicznie wypowiadała, że byli ludzie, którzy robili preorder jej zdjęć. Kupowali u dziecka preordery na nagie zdjęcia po osiągnięciu 18 lat. Powiedz mi, że to nie jest
@RopuchYtong: przeciez ona ma cipe a rozmawiasz z incelskim przegrywem to jak to moze nie byc jej wina xD
@NieBendePrasowac: Jakoś nie słyszę ciągle od kobiet, że są ofiarami, za to wykopki non stop są ciemiężone. CHociażby dzisiaj:
- bo pies na nich szczeka,
- bo butelki są z
Ile ten bezsensowny frazes jeszcze bedziesz pisać?
Jak se laska sama przed kamerką siedzi, to wszytko dzieje się na jej zasadach, bezpiecznie w domu. Żadną ofiarą niczego nie ma się jak stać, no chyba że samogwałtu ;)