Aktywne Wpisy

blunch +1046
Mój poprzedni wpis spadł z rowerka (za nawoływania do agresji!)
W skrócie: byłem w sklepie. Kobiety obok mnie głośno rozmawiały o tym, że jedna z nich bije swoje dziecko. Że jak mu nie w-------i, to się nie słucha. Ją mama biła i żyje, wyrosła na ludzi. Matka matki mniej biła rodzeństwo, którym w życiu nie wyszła, więc ona bije swoje dziecko.
Gdy jedna z kobiet powiedziała: nie bij go więcej, to matka skwitowała,
W skrócie: byłem w sklepie. Kobiety obok mnie głośno rozmawiały o tym, że jedna z nich bije swoje dziecko. Że jak mu nie w-------i, to się nie słucha. Ją mama biła i żyje, wyrosła na ludzi. Matka matki mniej biła rodzeństwo, którym w życiu nie wyszła, więc ona bije swoje dziecko.
Gdy jedna z kobiet powiedziała: nie bij go więcej, to matka skwitowała,
źródło: 4c0378e7-f7a6-4466-9d6a-8c75262cc382
Pobierz
Salido +217
Minął 41. (z 67) dzień wakacji.
W ciągu ostatniej doby miały miejsce 3 wypadki śmiertelne w których zginęły 3 osoby.
157 wypadków drogowych ze skutkiem śmiertelnym od początku wakacji.
168 ofiar śmiertelnych w wypadkach drogowych od początku wakacji.
W ciągu ostatniej doby miały miejsce 3 wypadki śmiertelne w których zginęły 3 osoby.
157 wypadków drogowych ze skutkiem śmiertelnym od początku wakacji.
168 ofiar śmiertelnych w wypadkach drogowych od początku wakacji.
źródło: 1-479086-32
Pobierz

Jak narazie najsensowniejsza kandydatura w Krakowie.
Miasta i tak nie da się bardziej zadłużć jak ekipy PO-PISowskie.
I w ogóle nikt nie wie kto jeszcze chce startować, ale to że kogoś wystawią to pewne, bo przecież trzeba nadal doić spółki miejskie.
#polityka #krakow #polska #nieruchomosci #razem #praca #transport #transportpubliczny
źródło: 1000007455
PobierzSCT: ograniczenie do plant, OK
airbnb: brak danych
podatek katastralny: brak danych
Tak więc póki co brakuje jasnych deklaracji w 2 ostatnich sprawach które najbardziej zniszczyły mieszkalnictwo w
Nie ma to jak gnoić ludzi, bo mają empatię. Normalnie poczułem się, jakbym się cofnął w czasie, kiedy odwiedzałem znajomka uczęszczającego do najbardziej patologicznej zawodówki w województwie.
-julka z razem
-sensowna kandydatka
Wybierz jedno.
Tak więc póki co na prezydenta Krakowa pasuje
Ale kogo mają wystawić pozostali? Rasia? może znowu Miszalskiego albo Obajtka? XD Im dalej się szuka tym gorzej.
Tak więc Owca nadal ma spore szanse. Bo przynajmniej mieszkania i transport ogarnie. I to ważne dla Krakowa. A na migrantów nie ma na szczęście żadnego wpływu.
@san-san: oj nie nie, marksistom podziękujemy.
@san-san: Owca jest przeciwna ograniczeniu SCT do plant i jest zwolenniczką strefy. Pod publikę mówiła, że zostało źle wprowadzone ale z jej wypowiedzi wynika, że może być jeszcze za jej zaostrzeniem (likwidacją wyłączenia mieszkańców Krakowa).
Program jej partii to jest jakiś dramat -oby spadli pod próg w najbliższych wyborach. Ich dojście do władzy oznaczałoby upadek drobnych przedsiębiorców, zadłużenie państwa a w warstwie obyczajowej i kulturowej