Wpis z mikrobloga

https://x.com/partiarazem/status/2084892911678652540

Jak narazie najsensowniejsza kandydatura w Krakowie.
Miasta i tak nie da się bardziej zadłużć jak ekipy PO-PISowskie.

I w ogóle nikt nie wie kto jeszcze chce startować, ale to że kogoś wystawią to pewne, bo przecież trzeba nadal doić spółki miejskie.

#polityka #krakow #polska #nieruchomosci #razem #praca #transport #transportpubliczny
  • 28
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via Wykop
  • 1
@Lardor: ciekawy kandydat, ale grok podpowiada że:
SCT: ograniczenie do plant, OK
airbnb: brak danych
podatek katastralny: brak danych

Tak więc póki co brakuje jasnych deklaracji w 2 ostatnich sprawach które najbardziej zniszczyły mieszkalnictwo w
  • Odpowiedz
@xorm199: No cóż... Zero oglądasz, zero wiesz.

Nie ma to jak gnoić ludzi, bo mają empatię. Normalnie poczułem się, jakbym się cofnął w czasie, kiedy odwiedzałem znajomka uczęszczającego do najbardziej patologicznej zawodówki w województwie.
  • Odpowiedz
@san-san: No mi nie chodzi tylko o migrantów, lecz o całokształt... ale słyszałem nawet o takich kandydaturach jak Marysia Schreiber, więc Julka z Razem ma spore szanse nie być najgorszą kandydatką.
  • Odpowiedz
  • 0
@kochamcovid: można się zgodzić z tą selekcją negatywna.
Ale kogo mają wystawić pozostali? Rasia? może znowu Miszalskiego albo Obajtka? XD Im dalej się szuka tym gorzej.

Tak więc Owca nadal ma spore szanse. Bo przynajmniej mieszkania i transport ogarnie. I to ważne dla Krakowa. A na migrantów nie ma na szczęście żadnego wpływu.
  • Odpowiedz
@Fajny_Karmel: musisz o empatii więcej opowiedzieć rodzinie laski której ciało znaleziono w walizce w Atenach po tym jak pojechała pomagać migrantom i jej chłopak z Afganistanu zabił ją xD
  • Odpowiedz
SCT: ograniczenie do plant, OK

@san-san: Owca jest przeciwna ograniczeniu SCT do plant i jest zwolenniczką strefy. Pod publikę mówiła, że zostało źle wprowadzone ale z jej wypowiedzi wynika, że może być jeszcze za jej zaostrzeniem (likwidacją wyłączenia mieszkańców Krakowa).

Program jej partii to jest jakiś dramat -oby spadli pod próg w najbliższych wyborach. Ich dojście do władzy oznaczałoby upadek drobnych przedsiębiorców, zadłużenie państwa a w warstwie obyczajowej i kulturowej
  • Odpowiedz