Aktywne Wpisy

bArrek +35
Przychodzi taka dziewczyna ładna która Ci się podoba jest w legginsach i sportowej koszulce właśnie wróciła z biegania sciąga bucik wyciąga w Twoją stronę i mówi powąchaj i co robisz?

Menelowe_plus +231
Skopiuj link
Skopiuj link

Regulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
Jak to jest że w wieku 30+ czuje się bardziej zagubiony niż jak byłem młody? Dawniej jakoś wszystko było proste, każdy miał te samą instrukcję - idź do szkoły, ucz się dobrze, zdaj maturę, najlepiej na studia, znajdź dziewczynę, stabilna praca i generalnie wygrałeś. Po latach jednak okazuje się że ten schemat nie działa. W pracy jestem wypalony a studia niewiele dały a wręcz czuje że nic nie umiem. Nie udało mi się żadnej znaleźć ani w szkole, ani na studiach i teraz co? Starzy "znajomi" z czasów szkolnych dawno przestali się odzywać albo nie mają czasu lub stali się tatusiami na pełen etat. Co w takim przypadku? Gdzie instrukcje? Co mam robić gdy odstaje od powierzchnie utartego schematu NPC gdzie każdy kogoś znajdywał, brał kredyt, robił dziecko i jakoś to szło.
#przegrywpo30tce #przegryw #tinder #zwiazki #blackpill #relacje #samotnosc
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
📒 Notatka moderatora: Blakpyl do wora, wór do jeziora.
💚 Dzięki Twojej dotacji możemy utrzymać projekt i wprowadzać nowe funkcje! Wspomóż projekt
źródło: 1517649233_ftoeft_fb_plus
PobierzA jak czujesz się samotny to p--------e, sam idk co z tym zrobić
A jeśli czujesz się gorszy to w sumie obiektywnie, ale takie życie
I kazda twoja.
Moze przynajmniej luźnym stylem zycia wymagrodzisz stravone lata nasoletnie
W wieku 30 życie mówi sprawdzam i okazuje się że to całe pierolenie było g---o warte pzdr
Teraz tylko to do cb doszło
@elofrytki: dobry goj, dobrze zaprogramowany. Pamiętaj żeby kupić premium z tych droższych (efektu nie da żadnego, ale Fink i Singer zarobią więcej a o to przecież chodzi).
Komentarz usunięty przez moderatora
@mirko_anonim: tak to jest gdy idziesz na studia "bo szyscy ido" a nie z rzeczywistej potrzeby uzyskania i pogłębienia specjalistycznej wiedzy.
pewnie mu białek bez jajek dodatek dorzucił 50 groszy za posiadanie 5 kategorii