Aktywne Wpisy
filip112121211 +15
#konfitura #samochodoza #youtube #polskiedrogi #polskiepato
Serio nie rozumiem tego bezkrytycznego gloryfikowania tego gościa. Zgłaszanie ludzi łamiących przepisy — spoko. Tylko dlaczego wszyscy biją brawo, jakby robił to bezinteresownie, skoro jednocześnie monetyzuje to jako content? Konflikt, prowokacja i w--------e drugiej osoby robią przecież znacznie lepsze wyświetlenia niż zwykłe zdjęcie i zgłoszenie.
Do tego dochodzi publikowanie ludzi. „Twarze zamazane” — no zajebiście, tylko jak ktoś
Serio nie rozumiem tego bezkrytycznego gloryfikowania tego gościa. Zgłaszanie ludzi łamiących przepisy — spoko. Tylko dlaczego wszyscy biją brawo, jakby robił to bezinteresownie, skoro jednocześnie monetyzuje to jako content? Konflikt, prowokacja i w--------e drugiej osoby robią przecież znacznie lepsze wyświetlenia niż zwykłe zdjęcie i zgłoszenie.
Do tego dochodzi publikowanie ludzi. „Twarze zamazane” — no zajebiście, tylko jak ktoś

Grash-Varrag-Arushat +532
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

źródło: 1000013884
Pobierz@Mechamaru: wtedy nie miałem, teraz też nie mam
C---a warta grafika, ostatnio w jakimś badaniu pokazano, że POŁOWA mężczyzn poniżej 30tki nigdy nie zaprosiła kobiety na randkę xd
@Miroman: życiowa satysfakcja nie bierze się ze stanu posiadania ¯\(ツ)/¯
Praktycznie wstawałem codziennie o 7, studia, praca, rozpadający się związek i przeogromny stres.
Nie chodzisz do pracy stara hajs da i ruchasz młode d--y na socjologi
@Miroman: masz młodość ( ͡° ͜ʖ ͡°)