Wpis z mikrobloga

@huop_robotniczy: Słowo średnia nie wzięło się tu z nikąd. To tak jakby powiedzieć, że w zakładzie pracy średnio każdy zarabia średnią krajową bo 100 pracowników zarabia minimalną a prezes bierze pół miliona na miesiąc - średnio się zgadza a w rzeczywistości nie bardzo.
  • Odpowiedz
@huop_robotniczy: jak miałem 23 lata to był najgorszy okres w moim życiu, wpadałem w długi bo moja robota na pół etatu nie płaciła tyle żebym wszystko opłacił w ciągu miesiąca, kończyłem studia na których miałem pełno roboty,

Praktycznie wstawałem codziennie o 7, studia, praca, rozpadający się związek i przeogromny stres.
  • Odpowiedz
@huop_robotniczy: u mnie peak byl jak miałem 16. Pieniądze nie mają nic do tego. Ale samo to ze masz zero obowiązków i całe dnie dla siebie. Gierczenie z cumplem w hirki więcej warte niż wakacje za 10 000 dzisiaj
  • Odpowiedz
@Antorus: no taka prawda, żadne wakacje na Malediwy nie pobiją tego jak masz znowu 13-14lat i jedziesz na pierwsze kolonie gdzie poznajesz równie beztroska rówieśniczkę z którą obalasz tanie wino na plaży w ukryciu przed opiekunami
  • Odpowiedz
@huop_robotniczy: u mnie first kiss nie pamiętam loosing virginity gdzieś 27, a poważny związek i ślub gdzieś po 30 także nie pasuję do tej grafiki jak cos ( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • Odpowiedz
@huop_robotniczy: Napiszę to jeszcze raz - podniecacie się obrazkiem zrobionym przez jakąś nastolatkę. "Average age for everything" a kończy się na 26 roku życia i dotyczy jedynie spraw, którymi podniecają się emocjonalne baby xDD.
  • Odpowiedz