Aktywne Wpisy

Zopyross +419
Nie ma bardziej odpychającej rzeczy u kobiety, niż tatuaż. Szpeci je niezależnie od wzoru, miejsca czy kolorystyki. Nie chce się z taką samicą mieć jakiegokolwiek kontaktu, ja na takie to nawet nie patrzę na ulicy, a zauważyłem, że dzisiaj podziarana to jest zarówno fizjoterapeutka, recepcjonistka czy sprzedawca w sklepie. Fuj
#blackpill #bekazrozowychpaskow
#blackpill #bekazrozowychpaskow

Zakala_Wadowic +140
Muszę pociąć drewno krajzegą. Walnąłem sobie małpkię na odwagę, bo od zawsze się tego ustrojstwa boję.
#praca #robotkireczne
#praca #robotkireczne
źródło: 1000000925
Pobierz

źródło: 1000012042
Pobierz@RedBaron: jak poflexować się znajomością książek tak naprawdę słysząc coś o nich piąte przez dziesiąte XD
Geralt w opowiadaniach oraz wiedźmińskim cyklu puknął:
Yennefer, Triss, Shani, Fringillę Vigo (cykl) oraz Essi Daven, Iolę, Renfri, Lyttę Neyd i Mozaik. Faktycznie, MASZYNA XD i nigdy nie bałamucił byle młynarek, chłopek, praczek i guślarek bo od tego był jego ziomal Julian.
To był wiedźmin, a nie studenciak na erazmusie.
@T0pi5: nie, ale jednak 24 kobity do zaliczenia przez kilka tygodni w grze Wiedźmin 1 vs 9 kobiet zaliczonych przez kilka / kilkanaście lat podczas cyklu + opowiadań to spory rozstrzał i w tej materii Geralt książkowy nie ma nic wspólnego z Geraltem z W1 (jak sugerował powyżej jeden z użytkowników).
@Lynxu: @RedBaron:
Dziwek książkowych nie policzyłem ale to dlatego że dziwki w grze również nie miały kart i
@RedBaron: przecież on w książkach simpił do Yen na potęgę xD
Zresztą Sapek to zadeklarowany feminista, więc jak by mogło być inaczej.