Aktywne Wpisy

mxala +18
Jakie dobre książki sci-fi polecacie przeczytać? Szukam perełek i tytułów, które naprawdę warto znać.
Mam już za sobą Solaris, Projekt Hail Mary, Marsjanina, Nowy wspaniały świat, Diunę, Kwiaty dla Algernona, trylogię Wspomnienie o przeszłości Ziemi, a teraz kończę Człowieka z Wysokiego Zamku.
#czytajzwykopem #sciencefiction
Mam już za sobą Solaris, Projekt Hail Mary, Marsjanina, Nowy wspaniały świat, Diunę, Kwiaty dla Algernona, trylogię Wspomnienie o przeszłości Ziemi, a teraz kończę Człowieka z Wysokiego Zamku.
#czytajzwykopem #sciencefiction

omicronns +96

Hej. Dopadł mnie czas samotności i chciałabym kogoś poznać - fajnie by było kogoś na stałe aczkolwiek nie wiem czy to możliwe, a jak nie to po prostu do pogadania. Jakie aplikacje randkowe polecacie? #tinder odpada, po 2 dniach miałam dość...
#single #pytaniedoeksperta #badoo #randka
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Dipolarny
🫶 Twoje wsparcie = dalszy rozwój projektu. Wspomóż projekt
Jesteś kobietą więc na każdej aplikacji osiągniesz "sukces"
Raczej wyszedłbym od otwarcia się na nowe znajomości poprzez coś co jest dla Ciebie ważne. Wartości, zainteresowania. Coś w zgodzie z Tobą.
Rób to co Cię napędza i
50 MILIONOW extra kawalerów w Europie, 2-3 miliony w samej Polsce w grupie wiekowej 18-40 ponad kobiety.
I dalej baby nie potrafią wybrać se na żywo, a wystarczy się uśmiechnąć na ulicy w parku,
Dramat
źródło: chciałabym kogoś znaleźć
PobierzI tak żyją i żrą tabletki antydepresanty,
No ale taka przeciętniara jest tak jałowo przeciętna, że nawet nie wie że coś
Z perspektywy różowych, które znam, to znalezienie sobie kandydata do związku zajmuje od dwóch tygodni do miesiąca, i to bez znaczenia, której aplikacji użyją.
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: mkarweta