Wpis z mikrobloga

✨️ Jakie aplikacje randkowe wybrać, gdy Tinder nie spełnia oczekiwań?
Hej. Dopadł mnie czas samotności i chciałabym kogoś poznać - fajnie by było kogoś na stałe aczkolwiek nie wiem czy to możliwe, a jak nie to po prostu do pogadania. Jakie aplikacje randkowe polecacie? #tinder odpada, po 2 dniach miałam dość...
#single #pytaniedoeksperta #badoo #randka

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Dipolarny

🫶 Twoje wsparcie = dalszy rozwój projektu. Wspomóż projekt

• 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim: to zależy czego miałaś dość na Tinderze. Jeśli interesuje Cię coś “ma stale” to apki i portale będą raczej wyzwaniem. Nie dlatego, że nie ma tam nikogo wartościowego, ale z powodu sposobu jak te apki i portale działają i co premiują.

Raczej wyszedłbym od otwarcia się na nowe znajomości poprzez coś co jest dla Ciebie ważne. Wartości, zainteresowania. Coś w zgodzie z Tobą.

Rób to co Cię napędza i
  • Odpowiedz
@gorobei: no muszą podziękować ŻYDOWI HOCHSZTAPLEROWI, za to że Instagramem,tiktokiem, FB, naklepał I'm propagandy do łbów, i przeciętniara biedaczka 3-6/10 ma wywalone ego i hiper gamie i marnuje najlepsze lata życia 20-30 skacząc u Chada lub oskarka po kutasie raz w miesiącu, a potem kopa w dope I następna,
I tak żyją i żrą tabletki antydepresanty,

No ale taka przeciętniara jest tak jałowo przeciętna, że nawet nie wie że coś
  • Odpowiedz
Z perspektywy niebieskiego to żadne, nie da się nikogo poznać.
Z perspektywy różowych, które znam, to znalezienie sobie kandydata do związku zajmuje od dwóch tygodni do miesiąca, i to bez znaczenia, której aplikacji użyją.
  • Odpowiedz