Aktywne Wpisy

lubie-sernik +196
Trzy miesiące temu rozstałem się z różową po 13 latach związku.
Na początku to mega przeżywałem. Źle mi było samemu, nie mogłem się przyzwyczaić, że jestem sam. Bałem się co będzie dalej.
Po trzech miesiącach uważam, że rozstanie to była najlepsza decyzja w moim życiu...
Jak
Na początku to mega przeżywałem. Źle mi było samemu, nie mogłem się przyzwyczaić, że jestem sam. Bałem się co będzie dalej.
Po trzech miesiącach uważam, że rozstanie to była najlepsza decyzja w moim życiu...
Jak

#kanalzero #lekarz100k
ty to tez dobry jestes jak ten twoj ordynator i rezydent p-----l...ety - tak to wlasnie widze.
dr Emil wyglada mi na Banasia 2.0
wszystko bylo super poki hajs sie zgadzal i nikt nic nie wiedzial. jak guwno walnelo w wiatrak i przez osobiste animozje dr Emil zostal wrzcony pod pociag to sie nagle obudzil, ze na SORze byla umieralnia xD
totalnie nie ufam kanalowi zero w takich akcjach. wystarczylo spojzec na ten glupi powstrzymywany usmieszek Krzysia - ten sam ktory ma kiedy odwala te swoje zalosne trollingi albo uskutecznia skromnoszpan o swoich pieniadzach xD on po prostu nie mogl powstrzymac satysfakcji w tym, ze w swoim mniemaniu znalazl ogromnego haka na Rafalke.
ta wiadomosc niby wyslana do Rafalke tez jest mocno podejrzana - koles jakies eseje wysyla do prezydenta miasta przez whatsappa.
dla mnie takim otwierajacym oczy watki jest ten o planach na budowe kliniki z Lewandowskim i jakims innym typem. a przeciez Emilowi Judymowi tylko chodzi o leczenie ludzi. Krzysio wczoraj robil wszystko zeby od razu rozbroic w trakcie rozmowy jakies potencjalne zarzuty jak wlasnie z ta klinika.
wiadomo, ze patola w szpitalach zaczela sie dopiero w 23 roku XD wczesniej bylo git majonez.
komentarze pod rozmowa z Judymem to juz typowy mariuszyzm - bohater narodowy, zero jakiegokolwiek krytycznego myslenia - tak powiedzial to tak musialo przeciez byc i uj.
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
💚 Dzięki Twojej dotacji możemy utrzymać projekt i wprowadzać nowe funkcje! Wspomóż projekt