Wpis z mikrobloga

✨️ Relacje damsko-męskie: Dlaczego nie każdy chce Ferrari?
Te relacje damsko-męskie na wykopie to trochę taka manipulacja i cherry picking. Wytłumaczę wam to na przykładzie samochodów. Jak zapytamy ludzi na ulicy czy chciałoby mieć Ferrari to jasne że większość powie tak. Tylko co z tego skoro 99% nie stać na to i nigdy nie będzie mieć? Spora część będzie zadowolona ze swojej poczciwej Skody bo spełnia wymagania i w sumie to już w nią tyle zainwestowali. Inni będą sobie cenić wygodę i komfort, inni mniejsze auta bo praktyczniejsze, jeszcze inni będą fanami starych klasyków a i spora rzesza fanów elektryków. Tak samo jest z kobietami, mówienie że każda chcę jeden określony typ do zbyt duże uproszczenie. Chcieć to sobie mogą ale potem spotykają przeciętnego Mirka i to w nim widzą miłość swojego życia.

#logikaniebieskichpaskow #blackpill #przegryw #redpill #incel #zwiazki #tinder #samotnosc #relacje #depresja #przegrywpo30tce

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta

📒 Notatka moderatora: Blakpyl do wora, wór do jeziora.

🫶 Twoje wsparcie = dalszy rozwój projektu. Wspomóż projekt

mirkoanonim - ✨️ Relacje damsko-męskie: Dlaczego nie każdy chce Ferrari? Ⓘ
Te relacje...

źródło: auqt2y

Pobierz
  • 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim: ale głupota z tym Ferrari, dlaczego większość osób miałoby powiedzieć, że tak ? Do d--y z takim samochodem. Ostatnie na czym zawiesiłam oko to był taki duży pickup 4X4. Tak sobie patrzyłam na to auto i myślałam, ale zajebiste takie to podjedzie pod każdą górę, w błoto się w-------a jak w masło. Można rower mu na pakę wsadzić i nie bawić się w jakieś mocowanka. Jak trzeba to nawet
  • Odpowiedz
Spora część będzie zadowolona ze swojej poczciwej Skody

@mirko_anonim: właśnie że nie. zresztą miałeś ty kiedyś więcej niż 2 auta z wielką różnicą rocznika? bo ja np. miałem i bywało że musiałem się przesiadać z prawie nowego auta do około 15-letniego gruza. i nie, moją pierwszą myśla nie było "ten gruz też jest super" tylko "ja p------e, tamto auto było jednak zajebiste, miało to to i to, a tu nawet
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: Widzisz, Twoja analogia niestety nie jest do końca trafna.
W życiu miałem sporo samochodów - od gruzów, przez zwykłe dupowozy, hot hatche i takie naprawdę fajne. No ale Ferrari nie miałem oczywiście ;)

I paimętam, że do pewnego "poziomu" d--a mnie piekła jak widziałem na ulicy jakieś fajne auto. Nawet mając nowego hot hatcha 300KM+ widząc M4, 911 i wyżej, czułem pieczenie. Patrzyłem realnie z
  • Odpowiedz
Może nie robię poruszenia na każdym chodniku, ale czasem dzieciaki krzyczą "daj mu!" i mi to wystarczy.

@quarien: wiem co czujesz, też miałem opla astrę w gazie ( ͡° ͜ʖ ͡°)

• Odpowiedz