Wpis z mikrobloga

@badreligion66: ciekawe w której walce Najman wyłapał cios na łeb, który zrobił go jednym z bardziej rozsądnych komentatorów w polskim internecie(co nie jest aż tak trudne, ale wciąż).
  • Odpowiedz
@RetorykaPisowska: Nic się nie stało. Nie zauważyłeś ze 10-15 lat temu prawica była tak z 50x mniej p------a od dzisiejszej?

Zobacz sobie jak "prawica" potrafi na X cisnąć po Winnickim gdy ten mowi ze Rosja to patologia albo ze Ukraina nas nie ma zamiaru zaatakować bo nawet nie ma jak.

Zobacz ze 10-15 lat temu na Marszach Niepodleglosci wszyscy cisnęli po Ruskich a dziś nawet nikt sie nie zająknie.

Dodatkowo
  • Odpowiedz
@fidelio-fidelio: tak samo Terlikowski, też dziś jest jedną z rozsądniejszych konserw, a jeszcze 10 lat temu był jednym z największych katotalibów w kraju. 15 lat temu uważali że Miller to stary komuch i jego miejsce jest w najlepszym wypadku na śmietniku historii, a dziś to ich jeden z głównych idoli.
  • Odpowiedz
zastanawiam się co takiego się stało w życiu Najmana że zaczął wypowiadać się zdroworozsądkowo. Taka przemiana z prawakoida w normalnego człowieka jest chyba rzadsza niż przemiana wody w wino ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@RetorykaPisowska: nic się nie stało i w nikogo się nie przemienił. To zakute łby odlatują coraz bardziej przez co niektórzy prawicowcy jak Najman się od nich odcinają i zaczynają krytykować. Prawica to obecnie
  • Odpowiedz
@fidelio-fidelio: @donatien-de-sade przyznam szczerze, że najmana kompletnie nie śledzę i oprócz śmiania się z jego walk i słynnego "STANOSKIII" nie miałem pojęcia o jego poglądach politycznych, no ale często widywałem go w galerii "zakutych łbów" więc myślałem, że po prostu odciął się od tego gdy zaczęło się robić zbyt skrajnie. Jeśli cały czas był lekkim prawakiem to okej.
Sam też popierałem korwina te 10 lat temu tylko, że wtedy
  • Odpowiedz
@RetorykaPisowska:

zastanawiam się co takiego się stało w życiu Najmana że zaczął wypowiadać się zdroworozsądkowo.

Zorientował się, ze na robieniu prześmiewczego contentu pod publiczkę jest lepsza kasa i w przeciwieństwie do swojego „nemesis” Stanowskiego, nie musi wkręcać się w dupę żadnej partii politycznej. Ot cała tajemnica.
  • Odpowiedz
@loginnawykoppl:

ONR ciśnie, chyba nawet mordę jakiemuś kamratowi obili przy okazji xd

Dlatego kryptocioty z RN ich już wyzywają od lewarków, tylko dlatego, że nie są onucami.
  • Odpowiedz
Nie zauważyłeś ze 10-15 lat temu prawica była tak z 50x mniej p------a od dzisiejszej?

@fidelio-fidelio: ale nowa jakosc konfederosja. z kszysiem gadajcym o upadlych aniolach, albo o rejestrowaniu utoniec jako ofiar wypadkow samochodowych czy ostatnie wypowiedzi na temat zbyt duzej ilosci meczetow w krakowie rownej 0?
  • Odpowiedz