Aktywne Wpisy
PijeWodePoPierogach +639
Kolejna ofiara nie dostosowania dróg do prędkości. Czy w koncu drogi zostaną tak zbudowane aby mozna było bezpiecznie z---------ć 300km/h? Czy muszą być kolejne ofiary niekompetencji drogowców? Kolejny raz zbyt wolna jazda zbiera swoje ofiary. Juz dziewiąty motocyklista jadący przepisowo ginie w tym miejscu.
Pamiętajcie, ze to Wy jadąc zgodnie z przepisami stwarzacie zagrożenie dla siebie i innych!
#motoryzacja #motocykle #polskiedrogi
Pamiętajcie, ze to Wy jadąc zgodnie z przepisami stwarzacie zagrożenie dla siebie i innych!
#motoryzacja #motocykle #polskiedrogi
źródło: IMG_20260605_073902
Pobierz
Cierniostwor +81

Siemka,
od pół roku znalazłem sobie nowe hobby, jakim jest prowadzenie podwójnego życia.
Mam żonę od 5 lat, ale nasz związek jest praktycznie pozbawiony jakichkolwiek perspektyw. Nie chciałem kończyć tego z dnia na dzień, ale jednocześnie czułem, że muszę coś zmienić. Postanowiłem więc zacząć żyć po swojemu, bez ciągłego tłumaczenia się z tego, co robię. Żeby było łatwiej, całkowicie oddzieliłem jedno życie od drugiego.
Zacząłem od najprostszych rzeczy – nowy numer telefonu, nowy adres e-mail, nowe konto bankowe. Tylko że im bardziej w to wchodziłem, tym bardziej zaczęło mi się to podobać. Wydzieliłem sobie prywatne przestrzenie na telefonie i komputerze, zabezpieczone biometrią. Poznałem nowych znajomych, z którymi utrzymuję kontakt praktycznie w tajemnicy. Całkowicie rozdzieliłem też finanse, budując własną, niezależną poduszkę bezpieczeństwa finansowego.
Nie wiem czemu, ale daje mi to frajdę.
#zwiazki #logikaniebieskichpaskow
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Dipolarny
👉 Z Twoją pomocą możemy działać dalej! Wspomóż projekt