Aktywne Wpisy

lubie-sernik +313
Chwilę nic nie pisałem, bo musiałem "ochłonąć".
W Bangoku jest strasznie gorąco, nie mogę się do tego przyzwyczaić. Jak wychodzę z budynku to bucha we mnie gorąc jakbym otworzył nagrzany piekarnik. Po 5 sekundach zaczynam się pocić xD
W niedziele przyjechał po mnie @Arcane89 i pojechaliśmy do Bang Saen na śniadanie (zdjęcie w komentarzu). Po śniadaniu wypiliśmy piwko na plaży i pojechaliśmy do Pattaya do Mirka @megaimperator. Mirek zaprosił nas
W Bangoku jest strasznie gorąco, nie mogę się do tego przyzwyczaić. Jak wychodzę z budynku to bucha we mnie gorąc jakbym otworzył nagrzany piekarnik. Po 5 sekundach zaczynam się pocić xD
W niedziele przyjechał po mnie @Arcane89 i pojechaliśmy do Bang Saen na śniadanie (zdjęcie w komentarzu). Po śniadaniu wypiliśmy piwko na plaży i pojechaliśmy do Pattaya do Mirka @megaimperator. Mirek zaprosił nas
źródło: 20260531_151023
Pobierz
wiktor-wkpl +254
#mecz #pilkanozna #mundial #mundial2026 #sport
NIE PATRZ NA JPG PRZED PRZECZYTANIEM!
Do rozpoczęcia Mundialu pozostał równy tydzień. Z racji, że będzie to turniej bez Reprezentacji Polski dla wielu z nas te mistrzostwa delikatnie straciły urok pod względem kibicowskim. Sam nie bardzo wiem komu kibicować i pomyślałem, że wielu z Was ma podobny problem.
Tak więc spróbujmy sobie urozmaicić to piłkarskie święto.
NIE PATRZ NA JPG PRZED PRZECZYTANIEM!
Do rozpoczęcia Mundialu pozostał równy tydzień. Z racji, że będzie to turniej bez Reprezentacji Polski dla wielu z nas te mistrzostwa delikatnie straciły urok pod względem kibicowskim. Sam nie bardzo wiem komu kibicować i pomyślałem, że wielu z Was ma podobny problem.
Tak więc spróbujmy sobie urozmaicić to piłkarskie święto.
źródło: 7602
Pobierz

Komentarz usunięty przez moderatora
@Kyrtkele: Ale to chyba chodziło o to, że laska wytyka komuś to, że ma jakąś nisko płatną pracę (i nie 'zaśługuje' na jej zaitneresowanie), a sama nim zaczęła być e-prostytutką miała taką pracę.
@Kyrtkele: imagine 300 zł żeby się w nią zlać xd
Świetna nazwa
@venomik: niby o to chodzi ale to nie jest zbyt trafione, no chyba że ktoś uległ postępackiek propagandzie, że niby nie ma różnic między płciami.
Także sorry za rozczarowanie rzeczywistością, ale różnice
@szpongiel: niektórzy mieli nawrócone prostytutki, zgoda, ale to baaaardzo pojedyncze przypadki kumatych panienek, gdzie mieli pewność że nie ma czerwonych flag. Są w końcu wierne laski, które przemyślały swoje zachowanie i chcą przeżyć szczęśliwe, ale nudne życie bo swoje się wybawiły. Problem jest taki, że na 100 przypadków, 99 nie jest na to jeszcze gotowa (a niektóre nigdy nie będą),
Po co wartościowy facet miałby sobie brać nawróconego szona, gdy ma wybór i może wziąć jakąś porządną babkę?
Nie mówię, że nawrócony szon nie znajdzie nikogo. Ale to nie będzie raczej facet z tych najlepszych partii, nie?