Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 20
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

e p---------a jej nie pykła :D może uderzy w tradycyjna prostytucje xD

@Kyrtkele: Ale to chyba chodziło o to, że laska wytyka komuś to, że ma jakąś nisko płatną pracę (i nie 'zaśługuje' na jej zaitneresowanie), a sama nim zaczęła być e-prostytutką miała taką pracę.
  • Odpowiedz
@jfrost dozylismy czasów gdzie e-kurszon poniża kogoś kto uczciwie pracuje. Jakby nawet nie czaje że ktoś wrzucił jej zdjęcie jak uczciwie pracowała. Powinni wrzucić jej fotę jak bawi się pilotem czy co tam robi.
  • Odpowiedz
@venomik: a najśmieszniejsze w tym wszystkim jest to, że ten mem to pokazuje tak, jakby ona po przejściu z kelnerki była kimś, a to jest społeczny regres, z uczciwej, potocznej pracy, do e-k---y XD
  • Odpowiedz
@Megidox: @Megidox ja pierniczę. Ze słodkiej ładnej dziewczyny (przypomina mi jedna moja była) zamieniła się w ruskiego przytytego glonojada. To ta co pędziła 200km/h w Warszawie?
  • Odpowiedz
Ale to chyba chodziło o to, że laska wytyka komuś to, że ma jakąś nisko płatną pracę (i nie 'zaśługuje' na jej zaitneresowanie), a sama nim zaczęła być e-prostytutką miała taką pracę.

@venomik: niby o to chodzi ale to nie jest zbyt trafione, no chyba że ktoś uległ postępackiek propagandzie, że niby nie ma różnic między płciami.

Także sorry za rozczarowanie rzeczywistością, ale różnice
  • Odpowiedz
@jfrost: mega smutne, niech takie z-----e komentarze nigdy was nie zdemotywują, jeżeli jesteś kierowcą ubera i lubisz swoją pracę oraz wolisz to od wyścigu w korpo za hajs który ci odpowiada - wal głęboko takie przytyki
  • Odpowiedz
Żaden wartościowy facet o wysokim statusie nie będzie chciał onlyfansiary.

@szpongiel: niektórzy mieli nawrócone prostytutki, zgoda, ale to baaaardzo pojedyncze przypadki kumatych panienek, gdzie mieli pewność że nie ma czerwonych flag. Są w końcu wierne laski, które przemyślały swoje zachowanie i chcą przeżyć szczęśliwe, ale nudne życie bo swoje się wybawiły. Problem jest taki, że na 100 przypadków, 99 nie jest na to jeszcze gotowa (a niektóre nigdy nie będą),
  • Odpowiedz
@PowiatowyBanan: no dobra, ale to co napisałem chyba nadal nie stoi w sprzeczności.

Po co wartościowy facet miałby sobie brać nawróconego szona, gdy ma wybór i może wziąć jakąś porządną babkę?

Nie mówię, że nawrócony szon nie znajdzie nikogo. Ale to nie będzie raczej facet z tych najlepszych partii, nie?
  • Odpowiedz