Aktywne Wpisy

rio574 +171
źródło: 1000068195
Pobierz
mikrohucwal +48
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
Skopiuj link
Skopiuj link
źródło: 1000068195
PobierzRegulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
Przecież tezln co wrzucił znalezisko zajeb to z fb.
@golbot
Całe życie mnie uczą by nigdy nie stawać za koniem. Wgl jestem szoku że ten pierwszy nie kopnął a ten drugi tak długo czekał.
@Sarza01: Brawo sherlocku. Wez jeszcze chwile poswiec na poszukiwanie innych dowodow. Moze trafisz na to:
Człowiek zwalony, humor gitówa ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ale sie zesrałeś smród na cały wpis. XD
Zabieraj swoja gorzka osobowość, marne próby obrażania wsadź se w nos i wypierd.
To ze Ty tego nie rozumiesz to mnie guano obchodzi. Normalni ludzie rozumieja. Pieknie pokazales co soba prezentujesz. BTW czekam az sie zesrasz na mietowo jak ktos ci podpierdzieli content i zgarnie wiecej plusow/zarobi na nim wiecej niz ty. Ale bede
Ktos kradnie kontent w internecie xD
Ja pierd dziadek czy ty się słyszysz? Old mem. XD
Skończ już mnie obrażać dziuro bo to tylko o
xDDDDDDD Wykop serious business, typ ma ból d--y że ktoś mu podbiera plusy. Masz autyzm?
@Sarza01: Jak ja nawet nie zaczalem :DDD WOW nie dosc ze trol to jeszcze platek sniegu. NIezle combo. NIe chcesz zebym zaczal Cie obrazac. No ale w sumie nie zaslugujesz na to. jestes tylko trolem (i byc moze zlodziejem bo zaciekle zlodziejstwa bronisz)
nikt nawet nie krzyknął żeby typ s--------ł.
@K-S-: nawet krowa moze ladnie p-----------c. Do takiego wielkiego konia to balbym sie stac 5m za nim
@Esior: a co ty taki chytry na wiedzę jesteś, to trzeba usiąść na spokojnie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@login0654: Wygląda jak jakiś menel, pewnie mu zwracali uwagę, możliwe że sobie nic z tego nie robił i wygrał główną nagrodę o którą