Wpis z mikrobloga

• 67
@login0654: interwencja już niepotrzebna

Całe życie mnie uczą by nigdy nie stawać za koniem. Wgl jestem szoku że ten pierwszy nie kopnął a ten drugi tak długo czekał.
  • Odpowiedz
Przecież tezln co wrzucił znalezisko zajeb to z fb.

@Sarza01: Brawo sherlocku. Wez jeszcze chwile poswiec na poszukiwanie innych dowodow. Moze trafisz na to:

Czym innym jest jak znajdziesz cos na twarzoksiazce, X, insta czy gdziesie tam teraz znajduje i wrzucisz na
  • Odpowiedz
@Sarza01: Wszyscy zobaczyli kto jest zlodziejem, kto trolem i kto sie zesral. I zobaczyli ze nie ma zgody NORMALNYCH LUDZI na p------------e contentu innym. Zwlaszcza w ramach jednego portalu.

To ze Ty tego nie rozumiesz to mnie guano obchodzi. Normalni ludzie rozumieja. Pieknie pokazales co soba prezentujesz. BTW czekam az sie zesrasz na mietowo jak ktos ci podpierdzieli content i zgarnie wiecej plusow/zarobi na nim wiecej niz ty. Ale bede
  • Odpowiedz
  • 85
@gorzki99:
Ktos kradnie kontent w internecie xD

Ja pierd dziadek czy ty się słyszysz? Old mem. XD

Skończ już mnie obrażać dziuro bo to tylko o
  • Odpowiedz
@gorzki99:

wrzucenia przez wykopka znaleziska, ktos kradnie i wrzuca na mikro to samo.

xDDDDDDD Wykop serious business, typ ma ból d--y że ktoś mu podbiera plusy. Masz autyzm?
  • Odpowiedz
Skończ już mnie obrażać

@Sarza01: Jak ja nawet nie zaczalem :DDD WOW nie dosc ze trol to jeszcze platek sniegu. NIezle combo. NIe chcesz zebym zaczal Cie obrazac. No ale w sumie nie zaslugujesz na to. jestes tylko trolem (i byc moze zlodziejem bo zaciekle zlodziejstwa bronisz)
  • Odpowiedz
@login0654: nk mi wyjaśni, dlaczego nikt na typa nie reaguje? xD żaden hodowca, jeździec, właściciel, nawet żaden z tych chłopków roztropków co nagrywa.
nikt nawet nie krzyknął żeby typ s--------ł.
  • Odpowiedz
Pytanie brzmi czy za wrzucenie ocenzurowanego kadru (tak żeby nie było widać pieroga) i dodanie linku do filmiku bez cenzury też jest ban?

@Esior: a co ty taki chytry na wiedzę jesteś, to trzeba usiąść na spokojnie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@login0654: Wygląda jak jakiś menel, pewnie mu zwracali uwagę, możliwe że sobie nic z tego nie robił i wygrał główną nagrodę o którą
  • Odpowiedz