Aktywne Wpisy

kaydan +13
Kupujesz samochód? Myslisz ze możesz sprawdzić na rządowej stronie historiapojazdu.gov.pl jego prawdziwą historię? Jesteś w błędzie. Możesz wpaść na mine.
Dzisiaj na potrzeby sprawy w sądzie generowałem raport pojazdu i okazało się, że mój samochód rozbity na autostradzie z totalną szkodą całkowitą w czerwcu 2025 przeszedł przegląd w kwietniu 2026 i zostal zarejestrowany - czyli ktoś naprawił, ktoś kupił i ktoś nim jeździ. Ciekawe czy wie co kupił.. w raporcie nie ma słowa
Dzisiaj na potrzeby sprawy w sądzie generowałem raport pojazdu i okazało się, że mój samochód rozbity na autostradzie z totalną szkodą całkowitą w czerwcu 2025 przeszedł przegląd w kwietniu 2026 i zostal zarejestrowany - czyli ktoś naprawił, ktoś kupił i ktoś nim jeździ. Ciekawe czy wie co kupił.. w raporcie nie ma słowa
źródło: 1000058094
Pobierz
Leżę se już
Dzień 6
Dzisiejszy dzień był spokojny bo cały dzień to głównie wizyta w mieście które powstało podczas gorączki złota, o nazwie Julian . Kopalnia była głównie zasilana dzięki pracy Azjatów . Jako że miasto leży kawałek drogi od szlaku, trzeba było dotrzeć tam autostopem . O dziwo udało nam się go złapać w 1 minutę. Dziś dzień spędziłem z 3 innymi wędrowcami. Panowie jechali do pracy przy rozbiórce jakiś
Dzień 6
Dzisiejszy dzień był spokojny bo cały dzień to głównie wizyta w mieście które powstało podczas gorączki złota, o nazwie Julian . Kopalnia była głównie zasilana dzięki pracy Azjatów . Jako że miasto leży kawałek drogi od szlaku, trzeba było dotrzeć tam autostopem . O dziwo udało nam się go złapać w 1 minutę. Dziś dzień spędziłem z 3 innymi wędrowcami. Panowie jechali do pracy przy rozbiórce jakiś
źródło: image_picker_D633F41E-DADF-49D6-A354-A57FD9B0F491-74472-000007F3F689D65F
Pobierz

Spotykam się z dziewczyną okolo 3 lat, jesteśmy zaręczeni i obecnie planujemy wesele.
Narzeczona mieszka z Matką, razem pracują w swojej firmie, dojeżdżają do pracy i ogólnie spędzają bardzo duzo czasu razem.
My spotykamy sie czasami po pracy, weekendy, wspólne urlopy.
Nie jest to sytuacja idealna dla mnie ponieważ wolałbym mieszkać razem ale ok, zdecydowaliśmy sie ze do ślubu bedziemy w takim związku.
Od kilku tygodni przygotowujemy sie do ślubu i zaczęły sie kolejne problemy z Matką.
Najpierw pod jej wpływem musieliśmy zmienić termin wspólnego oglądania sali weselnej bo one w tym czasie musza jednak pracować a do tego jej Matką chcę jechać z nami oglądać tą salę.
Oczywiście bardzo mnie to wszystko zdenerwowało bo nie tak się umawialiśmy.
Podobne sytuację miały juz miejsce podczas tych ostatnich 3 lat i musiałem to jakoś akceptować.
Były między nami rozmowy ale bez większych rezultatów. Zawsze mowila ze za chwile bedziemy razem i wszystko sie zmieni.
Ja teraz jednak obawiam sie ze nawet po ślubie moze byc tak jsk teraz a jej matka bedzie miała na nią cały czas duży wpływ.
Nie wiem czy ma sens kolejna rozmowa i proba ratowania tego czy zakończyć to wszystko póki jest czas.
#zwiazki #wesele
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
📒 Notatka moderatora: Nieodcięta pępowa. Weźmiesz ślub z córką, matkę dostaniesz w gratisie.
💚 Dzięki Twojej dotacji możemy utrzymać projekt i wprowadzać nowe funkcje! Wspomóż projekt
Co jest w tym dziwnego? Pytam poważnie.
@mirko_anonim: przecież jeśli musiały pracować, to musiały. Gdybyś ty musiał, to też byście zmienili termin. To jest tylko jakaś sala, nie zniknie na następny dzień, można ją obejrzeć kiedy indziej.
Denerwują cię tak błahe sprawy?
Chyba z ze ma wpływ na wasze życiowe decyzje, że twoja przyszła małżonka nie może klocka w kiblu postawić bez nadzoru własnej mamusi.
Zastanów sie i porozmiaj z teściową jak i przyszła małżonka i przeanalizuj, bo może bierzesz ślub z całą rodzinka żony,
każdy urlop spędza w domu rodzinnym, codziennie dzwoni po całej rodzinie więc nie jest idealnie ale w sumie na mnie to nie wpływa jakoś specjalnie, da się normalnie funkcjonować
najgorsze jak matka będzie chciała decydować za Was ale tak, że chce też zobaczyć salę to nic dziwnego
a w tych czasach
@mirko_anonim: nie musiałeś. należy się 200 zł za poradę.
Nie jest to sytuacja idealna dla mnie ponieważ wolałbym mieszkać razem ale ok, zdecydowaliśmy sie ze do ślubu bedziemy w takim związku tu jest błąd. Nie bierze się kogoś na zawsze nie wiedząc jak x kimś takim sie mieszka na codzień. Ale to moja opinia
Jak zaczniesz
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰