Aktywne Wpisy

ChlopoRobotnik2137 +118
Leżę se już
Dzień 6
Dzisiejszy dzień był spokojny bo cały dzień to głównie wizyta w mieście które powstało podczas gorączki złota, o nazwie Julian . Kopalnia była głównie zasilana dzięki pracy Azjatów . Jako że miasto leży kawałek drogi od szlaku, trzeba było dotrzeć tam autostopem . O dziwo udało nam się go złapać w 1 minutę. Dziś dzień spędziłem z 3 innymi wędrowcami. Panowie jechali do pracy przy rozbiórce jakiś
Dzień 6
Dzisiejszy dzień był spokojny bo cały dzień to głównie wizyta w mieście które powstało podczas gorączki złota, o nazwie Julian . Kopalnia była głównie zasilana dzięki pracy Azjatów . Jako że miasto leży kawałek drogi od szlaku, trzeba było dotrzeć tam autostopem . O dziwo udało nam się go złapać w 1 minutę. Dziś dzień spędziłem z 3 innymi wędrowcami. Panowie jechali do pracy przy rozbiórce jakiś
źródło: image_picker_D633F41E-DADF-49D6-A354-A57FD9B0F491-74472-000007F3F689D65F
Pobierz
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Myślicie czasem o śmierci? Nie przeraża was to? Na codzień się tym kompletnie nie przejmuje a nawet bagatelizuje to. Piwko po pracy, czasem niebezpieczna jazda autem, śmieciowe jedzenie, marnowanie czasu i jakoś leci. Ale bywają momenty i pamiętam że już miałem tak za dzieciaka, kilka razy do roku i zawsze jak leżę w łóżku. Jest godzina pomiędzy 2-3 rano i ja jestem kompletnie wyciszony bo prawie śpię albo lekko się wybudziłem, zero myśli, kompletna pustka i cisza. W tym momencie nagle dopada mnie świadomość że przecież ja kiedyś umrę, że śmierć to coś realnego. Uświadamiam sobie w sekundę że to nie jest żadna gra czy film, jest tylko jedno życie i to kwestia czasu kiedy umrę. Nie ma nic potem, nie będzie drugiej szansy. Zaczynam panikować i dostaje lekkiego paraliżu z przerażenia. Ktoś też tego doświadcza?
#przemyslenia #smierc #depresja #niebieskiepaski #rozowepaski #doomer #feels #zycie #filozofia #przegryw
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
👉 Z Twoją pomocą możemy działać dalej! Wspomóż projekt
źródło: YYY3oTGC2r1o
Pobierz@mirko_anonim: Przeraża. To raczej naturalne. Życie to dar. Musisz zrobić wszystko żeby przeżyć je najlepiej jak się da i pogodzić się, że prędzej czy później dobiegnie końca. Nic z tym nie zrobisz.
Posiadanie dzieci tu trochę pomaga bo jak zdychasz to czujesz jakbyś zostawiał na tym świecie cząstkę siebie i tak to się kręci właśnie.
@mirko_anonim: Witam, chyba tak..
Komentarz usunięty przez autora