Aktywne Wpisy

paramite +68
#mecz
Ale z tą szakirą to by zasmakował życia, kaszankę by jej wsadził bez gumki do małej norki, nawet lewatywy mogłaby nie robić
Ale z tą szakirą to by zasmakował życia, kaszankę by jej wsadził bez gumki do małej norki, nawet lewatywy mogłaby nie robić
Purson666 +1
#zalesie #zwiazki #rozowepaski #anonimowemirkowyznania #alkoholizm
Znów rozstałem się z dziewczyną, która kocham. Chodzi o to, że ma nadwagę. Na oko waży jakies 90kg może wiecej przy 175cm. Jest ogólnie bardzo ladna, ale te dodatkowe kilogramy mnie niestety odpychają. Sam jestem umiesnionym facetem z szeciopakiem i 44cm w bicepsie. Kiedy ją 3 lata temu poznawałem od początku mi powiedziała, ze nie jest zadowolona
Znów rozstałem się z dziewczyną, która kocham. Chodzi o to, że ma nadwagę. Na oko waży jakies 90kg może wiecej przy 175cm. Jest ogólnie bardzo ladna, ale te dodatkowe kilogramy mnie niestety odpychają. Sam jestem umiesnionym facetem z szeciopakiem i 44cm w bicepsie. Kiedy ją 3 lata temu poznawałem od początku mi powiedziała, ze nie jest zadowolona

Inne oferty wymagają dosłownie wszystkiego.
Polski rynek to patologia przejęta przez kontraktornie.
#programowanie #programista15k #programista25k #programista30k #pasjonat15k #pracait
Jak opiszą dokładnie to wyczaisz jaka firma ma otwarte stanowisko
@bzam:
W kontraktorni masz sito wstępne HR+ jeden etap techniczny(choć ten nie zawsze) a potem masz u klienta to samo co w produktowej czyli od 1 do nawet 5, najczęściej już bez HR więc tak naprawdę dochodzi ~1 więcej.
Plusem kontraktorni jest to ze można pracować dla firm w których bezpośrednio sie nie zatrudnisz za stawki większe
Na koniec roku zostało mi jeszcze sporo dni niewykorzystanych.