Aktywne Wpisy

pussy_hunter +8
dobra, bo zrobiło się straszne zamieszanie. więc uporządkowałem trochę te arkusze i udostępniam jak zwykle w pdf.
Jak ktoś ogarnięty to będzie wiedział jak się w tym połapać.
powodzenia
Link do dysku google jak zwykle w komentarzu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#matura #matura2026 #przeciekizmatury
Jak ktoś ogarnięty to będzie wiedział jak się w tym połapać.
powodzenia
Link do dysku google jak zwykle w komentarzu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#matura #matura2026 #przeciekizmatury

Wrrronika +32
źródło: 1000083604
Pobierz

źródło: 1000012226
Pobierz@o__0: Same here
@dzieju41: do dzisiaj wielu tak myśli
- czytałem foldery wakacyjne z wczasami typu egipt / tunezja niczym książki przygodowe, uważając, że takie wczasy w tych bajecznych hotelach przy plaży to jest jakaś kompletna abstrakcja dostępna tylko dla jakichś bogaczy z telewizji. Teraz do takiego hotelu na tydzień to mogę polecieć za 2 dniówki, a i czasem za jedną jak się dobrze poszpera i trochę obniży wymagania;
- sok pomarańczowy / coca-cola były tylko na
@dafto: Hotdogi ok, ale hamburgery też robiliśmy po swojemu
@K-S-:
O to, to to!
W moim mieście pierwsza pizzeria powstała gdzieś tak na początku lat '90. Serwowali coś, co przypomina przerośnięte okrągłe zapiekanki z pieczarkami
A to jest podpłopyk robiony trochę bardziej jak chleb na zakwasie. Tyle że sztuka robienia chleba też u nas zanikła więc długo wyglądało to tak a nie inaczej.
@Tommy__: wypisz wymaluj sąsiad mojej babki, żona pracowała typ całe życie na bezrobociu i chlanie. Nie raz obskoczyła w------l i chodziła w okularach przeciwsłonecznych bo miała psde pod okiem. W końcu po wielu latach oprzytomniała i zostawiła dziada. Typ się zapił na śmierć.
@dzieju41: w porównaniu do nas to jednak byli xD