Wpis z mikrobloga

• 2
@the_last_tomato_in_the_world: @r5678 @leonid_bialkow chomlera, chyba trzeba będzie brownie na tort dopiec (ʘʘ), dziękujem!

@r5678 yup, przy 1 teście i każdym innym. W pojedynczych przypadkach wypadało mi ENTP, ale wynikało to z doboru pytań. Bazując na funkcjach kognitywnych na których się MBTI opiera wiem, że na pewno jestem INTP xD

@leonid_bialkow a co Pan z urzędu taki smutny. Tyle cm³ czekolady mu zaszkodzi
  • Odpowiedz
@Wrrronika: ja całe życie miałem INFJ, mogło minąć ponad dekadę, mogłem być nie trzeźwy taki i owaki, w różnych stanach psychicznych i zawsze INFJ, aż do pewnego czasu... od około 23r wychodzi mi teraz zawsze INTJ. sam wiem po sobie, że jestem inny.
  • Odpowiedz
  • 1
@r5678: nie chcę Cię zarzucać teorią, więc krótko powiem:
Każdy typ składa się z 4 *głównych* funkcji kognitywnych.
Wraz z upływem czasu i doświadczenia uczymy się też jak korzystać z tych późniejszych funkcji.

Pamiętaj też, że jednym z INFJów był chociażby Hitler xD
Jeśli dobrze zgaduję (ʘʘ)... Może być tak, że przez złe doświadczenia stałeś się bardziej zgorzkniały przez co także mniej ufny do ludzi itd. Co pozwala
Wrrronika - @r5678: nie chcę Cię zarzucać teorią, więc krótko powiem:
Każdy typ skład...

źródło: 1000083608

Pobierz
  • Odpowiedz
@Wrrronika: Ogólnie to znam siebie dość dobrze, wiele lat temu musiałem się zbudować na nowo, od zera aby móc dalej egzystować... samą zmianę z F na T uważam za ciekawostkę i rozumiem dlaczego tak się stało.
Wydarzenie które sprawiło, że nie zostało ze mnie nic, zero autonomii i sprowadzenie do poziomu bezbronnego dziecka, nie zmieniło typu osobowości, a dało pełne zrozumienie, zacząłem się szanować, gdzie stałem się zupełnie inny, natomiast
  • Odpowiedz