Wpis z mikrobloga

@R_O_T_T_E_N: Ja jestem tak stary, że pamiętam że nie mogłem zrozumieć dlaczego Al Bundy jest "biedny" jak ma dom, samochód i utrzymuje swoją rodzinę z jednej gównopensji. W sumie to nadal nie rozumiem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
  • 105
@R_O_T_T_E_N: w filmach i serialach to zawsze te stoły o------e jedzeniem na śniadanie, a jak już coś trzeba zjeść to zawsze się spóźniają i piją sok pomarańczowy i biorą ze sobą jabłko xD
  • Odpowiedz
@R_O_T_T_E_N: praktycznie w 30 lat ich dogoniliśmy(pomijając rozmach ich sklepów). Jak tak sobie pomyślę, to te nawet 20 lat temu na wsiach to był problem z pizzą albo innymi tematami. Teraz to jest już wszystko bliżej lub dalej. A te 30 lat temu to bieda aż skwierczało. Młodzi po 2000 powinni się uczyć jak było wtedy bo to niewiarygodne jak szybko nam się polepszyło. Dużo zasługi UE, która ciągnie słabszych
  • Odpowiedz
@SpokojnyPan: Problem z pizza był taki że ludzie nie wiedzieli jak wygląda. Te 20 lat temu mogłeś kupić ciasto drożdżowe z serem jako pizze.
I w tym temacie nie pomogła Unia tylko internet.
  • Odpowiedz
@R_O_T_T_E_N: Są dwa typy amerykańskich seriali. Taki gdzie ludzie wracają do domu z pełnymi torbami zakupów ale nigdy nic nie gotują i nie jedzą w domu. I drugi gdzie ludzie wracają do domu bez zakupów ale zawsze mają pełne lodówki i szafki i coś gotują, przyrządzają kanapki. :)
  • Odpowiedz