Aktywne Wpisy
feelingr8 +146
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

ten czat pokazuje jak mało inteligentne jest polskie społeczeństwo #latwogang
źródło: temp_file8620686741221604466
PobierzSkopiuj link
Skopiuj link
źródło: temp_file8620686741221604466
PobierzRegulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
Bo aż nie chcę mi się wierzyć, ale wy serio nie macie płatnego urlopu lub jak jesteście chorzy, to nie dostajecie kasy będąc na B2B? Jadąc na tydzień na wakacje w danym miesiącu, mnożycie np. 120 godzin razy godzinkówkę i wystawiacie fakturę? Zamiast 160? Jak można dawać sobie tak pluć w twarz?
Jesteście dodatkowo na Slackach, macie daily meetingi i zachowujecie się jak normalny pracownik? Plus macie zakaz pracy w innych miejscach? To jest niewyobrażalne.
źródło: image
PobierzKary umowne, zakazy konkurencji to już odrębna historia ale kamilki same zgotowały sobie taki los, godząc się na coraz bardziej upadlające umowy ¯\(ツ)/¯
@heheszkitroche: syndrom wyparcia prekariatu.
Doskonale to było widać w covidzie jak zrobili wakacje składkowe to zasobom b2b kazali wystawić niższe faktury o tyle. Teoria skapywania nie działa, nauczcie się w końcu tego. Obniżanie podatków powoduje to, że bogatsi są jeszcze bogatsi a prekariat i tak nie dostaje podwyżek, bo przecież zarabia więcej i tak.
Porównanie dobrej oferty gdzie jest i B2B i UoP - https://justjoin.it/job-offer/netguru-engineering-manager---ai-genai-warszawa-javascript
B2B - 35k, ryczał 12%, 20 dni urlopu płatnego
UoP - 29.1k,
Jesteś takim samym biedakiem jak każdy i miliarderzy śmieją ci się w twarz.
Pomijając już to, że b2b z urlopem to etat.
@peoplearestrange: To już problem mentalny wiecznego parobka. Sam tak robiłem bo potrzebowałem hajs na mieszkanie, ale całe życie się tak nie da.
@BreathDeath: