Aktywne Wpisy

KurierInpost +137
#ms2026 Nie obejrzałem żadnego meczu i mogę z tym żyć

Matt2Hot +160
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
Skopiuj link
Skopiuj link

Regulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
Wymyśliłem #pomyslnabiznes żeby sobie dorobić. Kupić stare combo/berlingo/doblo z paka (typowy wół roboczy) i robić lokalne przewozy drobnych rzeczy, wiecie ogłoszenie na Facebooku czy innym olx że przyjadę zapakuje co wejdzie na pakę, przewioze bądź wywioze gdzie trzeba. Miasto powiatowe 30k, zagadałem już też ze znajomymi co o tym myślą czy byłby popyt, czy to dobry pomysł ale chce jeszcze się dowiedzieć jak najwięcej zanim wpakuje w to kasę. Usłyszałem że nie jest to głupie tylko że z drugiej strony dalej to jakieś ryzyko. Celuje w nisze ze trzeba coś przewieźć a niekoniecznie potrzebny jest do tego bus. Zdażyłem sie zorientować ze wynajęcie na jeden dzień samego busa w stylu ducato/sprinter to koszt 200 zł. Spinało by się to na start jako taka cena wyjściowa 150 zł za kurs na terenie samego miasta? Wiadomo że dalej = drożej. W razie jakby nie wypalilo czesc kasy mógłbym odzyskać bo auta o których myślałem już na wartości wiele nie tracą więc pewnie mógłbym je sprzedać te 3 stówki taniej niż kupiłem.
#wlasnybiznes #praca #pracbaza
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
👉 Z Twoją pomocą możemy działać dalej! Wspomóż projekt
Oatatnii znajony narzekal, ze ma juz rodzicow 70+ w powiatowym i ma cholerna zagwozdke. Rodzice juz maja lwkkie problemy z poruszaniem sie mi szukal firmy/ludzi ktorzy mogli by im ogarniac zakupy ze sklepu i dowozic pod dom.
Mowi ze bylby sklonny nawet jakis abonament placizxbyle by ktos raz na 2 dni ogarnal im podstawowe rzeczy.
No tylko pytanie jak zaczac, naglosnic,
https://wykop.pl/wpis/85535441/nie-pytaj-kobiety-o-wiek-mezczyzny-o-zarobki-a-ive
https://www.dostawczakiem.pl/centrum-przeladunkowe-na-punkcie-wagowym-itd-wyszly-4-kursy/
#motoryzacja #heheszki
@hu-nows: temat do większych firm cateringowych, a one są głównie w dużych
@mirko_anonim: do skody Octavia 3, 5 drzwi,
Wsadzakwm pralki, lodówki i jeszcze zamykałem klapę bez problemu
Jak robiłem remont ogródka to musiałem się pozbyć kilkaset kg starego podestu drewnianego, długie na 2.5-3 metry, też wchodziło i klapę domykalem
Gruz i płyty stare betonowe też woziłem w bagażniku
@hu-nows glovo ma napewno możliwość zamówienia z apteki i biedronki