Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 41
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@t4f9oy55: ale to jaki wy widzicie dla siebie plan przegrywy? Bo jak dla mnie to jest bardzo dobra rada tylko problem jest w psychice przegrywa który nie potrafi zagadać, boi się konfrontacji. Albo sami zaczniecie zagadywać do kobiet albo skończcie narzekać ze jesteście przegrywami bo to na własne życzenie.
  • Odpowiedz
@mateuszcxx: W sumie przy okazji potwierdziłeś, że damski przegryw nie istnieje, bo nawet jeśli sama do nikogo nigdy nie zagada, to kogoś znajdzie na bazie tego, że chłopy zagadują. ( ͡° ͜ʖ ͡°)

• Odpowiedz
@Fjubens: Ale tak samo działa to w 2 stronę, większość przegrywów mówi o kobietach które są zupełnie w innej lidze i ma pretensje o to że ich nie chcą. Postaw przed przegrywewm dziewczynę 3/10 to w życiu się nią interesował nie będzie. A przegryw (czyli takie 2-4/10) patrzy co najmniej za 5/10 i ja się wcale tym dziewczynom nie dziwie że nie chcą takiego faceta.

• Odpowiedz
@mateuszcxx: Ocenianie po cyferkach oczywiście nie jest jakoś zbyt miłe, ale na rzecz uproszczenia tematu zostańmy przy tym i no właśnie - kobieta za sprawą makijażu może się zrobić rano z 3 na 6/10 i szuka wtedy samca co najmniej 7/10. Jak jest w drugą stronę? Jeśli nawet przyjąć, że ten przegryw jak uważasz szuka też dziewczyny ładnej, to on nie wstanie jutro rano z opcją zrobienia z siebie +3,
  • Odpowiedz
@Fjubens: Ale zakładasz, że wszystkie kobiety się malują to każdej dodajemy +3. Zgodnie z tym nie isteniją kobiety poniżej 4/10. A tak to nie wygląda, jest mnóstwo kobiet które pomimo makijaży są nadal brzydkie a makijaż tylko to potęguje bo widać że przykrywa niedoskonałości.

I nie wiem jakie masz doświadczenie z kobietami ale makijaż nigdy nie zrobi Ci z kobiety 4/10 kobietę 7/10. Makijaż zmienia bardzo mało dla kogoś kto
  • Odpowiedz
@Fjubens: Nie widzę tego 7/10, przecież ten makijaż to pomalowanie świni. Makijaż który faktycznie poprawia wygląd to delikatny puder, cienie i szminka na ustach. Ta z obrazka ma nasrane tapety na twarzy i to widać.
  • Odpowiedz
@SmugglerFan: Czyli jakbyś nie widział zdjęcia przed, a samo 'po' w tym makijażu to byś powiedział, że brzydka, ładna? 3/10, 7/10? Tylko nie mów, że nic byś nie powiedział, bo nie wiesz co pod makijażem, bo w takiej sytuacji nie mógłbyś prawie żadnej kobiety wizualnie ocenić, większość ma makijaż.
  • Odpowiedz
@Fjubens: Mam w rodzinie jednego zaniedbanego chłopa co ledwo 20 lat skończył, a już ma piwny bebzon i jest po operacji na kręgosłup przez to że całymi dniami gnije przed kompem, kondycji zero, obowiązków i obycia również, z higieną słabo (co widać i czuć). A byłby z niego całkiem przystojny facet gdyby tylko ruszył tę dupę i zadbał o siebie. Ale łatwiej nic nie robić i jojczyć na wykopie.
  • Odpowiedz
Może choćby odejść od kompa, wyprostować się, umyć, spiąć dupę i zacząć ćwiczyć oraz jeść zdrowo aby zrzucić bebzon.

@nostalgiczna_nihilistka: Masz jakąś radę dla osoby chorującej na cukrzycę typu 2 bez widoków na przybranie na wadze w zdrowy sposób? Próbowałem ćwiczyć na siłowni, odżywiam się zdrowo i regularnie.
  • Odpowiedz