Aktywne Wpisy

Zopyross +457
Nie ma bardziej odpychającej rzeczy u kobiety, niż tatuaż. Szpeci je niezależnie od wzoru, miejsca czy kolorystyki. Nie chce się z taką samicą mieć jakiegokolwiek kontaktu, ja na takie to nawet nie patrzę na ulicy, a zauważyłem, że dzisiaj podziarana to jest zarówno fizjoterapeutka, recepcjonistka czy sprzedawca w sklepie. Fuj
#blackpill #bekazrozowychpaskow
#blackpill #bekazrozowychpaskow

Gastronomia w Polsce właśnie umiera na naszych oczach. Knajpy, które znaliśmy i uwielbialiśmy od lat, zamykają się jedna po drugiej. Właściciele nie wyrabiają z opłatami, a restauracje padają dosłownie jak muchy. Dlaczego jest tak źle?
- Kosmiczne rachunki: Koszty prądu, gazu i czynszów przerosły najśmielsze oczekiwania.
- Drożyzna: Ceny produktów spożywczych rosną w zastraszającym tempie.
- Presja płacowa: Utrzymanie dobrych pracowników kosztuje dziś fortunę.
Jak możemy pomóc?
- Jedzmy na miejscu (olać pyszne pl czy
- Kosmiczne rachunki: Koszty prądu, gazu i czynszów przerosły najśmielsze oczekiwania.
- Drożyzna: Ceny produktów spożywczych rosną w zastraszającym tempie.
- Presja płacowa: Utrzymanie dobrych pracowników kosztuje dziś fortunę.
Jak możemy pomóc?
- Jedzmy na miejscu (olać pyszne pl czy
źródło: image
Pobierz

#lekarski #lekarz #medycyna #lekarz100k #konowalposting #afera #zdrowiepsychiczne #psychiatria #psychoterapia #depresja
źródło: giphy
Pobierz@Bipolar-: Taka prawda, ale co zrobisz jak lekarze przez ostatnie 40 lat pacjentów traktowali gorzej niż bydło w oborze, a teraz się okazało że im państwo za ich olewanie milion płaci?
No powiedz uczciwie czy nagonka nie jest zasłużona?
No bo mówisz że nie na młodych, ale zdaje się że Kasprzyk to stary nie jest, że lekarka co rok po studiach 55 tys zarbia do
@lorafenus: Szkoda ze pacjent nie wzywa policji za każdym razem jak konował mu szkodzi lub ignoruje zagrożenie życia. By musiała policja przy szpitalu non stop stać.
@Bipolar-: Idźcie do lekarza.
@PaczoGluten: Myślę, że większość lekarzy jednak nie olewała pacjentów i traktowała ich tak jak należy i dobrze wykonywała swoją pracę
Na taką nagonkę, to może zasłużył Kacprzyk, a nie wszyscy lekarze
@Bipolar-: NIE trzeba wielu żeby łatwo popsuć opinie.
Bylem w szpitalu na zabiegu, chirurg wydawałssię super ale anestezjolog dawał intymne docinki. To jakie wrażenie mam mieć?
Byłem na innym zabiegu, bez narkozy, zabieg wykonywał lekarka specjalistka i jak rozumiem ta co się dopiero uczy. Było ok do momentu. Zawołali ordynatoraoon tam pogrzebał. Nie poinformowali
Dawid Kacprzyk sprawiał wrażenie, że walczy o lepszą przyszłość swojego zawodu i jest spoko gościem, a okazało się że jest inaczej. Ten dramat ma wiele twarzy, bo okazuje się że każdy lekarz młody czy stary może być takim gnojem. Rząd będzie wprowadzać składki
Komentarz usunięty przez autora
@Bipolar-: jestem prywaciarzem i jeżdżę motorem BMW, do wszystkiego się można przyzwyczaić. ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
@Bipolar-: Walczymy dla was, żebyście nie musieli
źródło: 1000018667
Pobierz