Aktywne Wpisy

DrTRAPH0USE +63
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Zopyross +70
Nie ma bardziej odpychającej rzeczy u kobiety, niż tatuaż. Szpeci je niezależnie od wzoru, miejsca czy kolorystyki. Nie chce się z taką samicą mieć jakiegokolwiek kontaktu, ja na takie to nawet nie patrzę na ulicy, a zauważyłem, że dzisiaj podziarana to jest zarówno fizjoterapeutka, recepcjonistka czy sprzedawca w sklepie. Fuj
#blackpill #bekazrozowychpaskow
#blackpill #bekazrozowychpaskow

Rozkręcam biznes więc zaczynam móc na coraz więcej sobie pozwalać. Ale w dalszym ciągu nie widzę żadnej różnicy pomiędzy klapkami za 10 zł z biedry a za 2 tysie z LV.
Nie widzę żadnej różnicy pomiędzy najnowszym iphone a tym sprzed 10 lat.
Nie widzę różnicy pomiędzy samochodem za 20k a za 200k.
Kiedy widzę jak koleżanki w moim wieku za pracę na produkcji kupują iphona za 6k mam w głowie tylko DLACZEGO.
#biznes #ekonomia #przemyslenia
#logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow
@Seraficzna2: wada wzroku? ¯\(ツ)/¯
Nie mając pieniędzy musisz sie nimi chwalic
@Seraficzna2: ok, ma sens, bo najczęściej to jest klepane w podobnej fabryce, no i klapek za 10pln spełnia swoje zadanie jak i klapek za 2kpln.
Ja tam nie wiem, ale np. 10x zoom optyczny czyli loterneta z telefonu czy w przypadku iphone- lidar
Jedyne co chciałem mieć to 8 bitowy komputer i nic więcej (poza książkami ale te były z biblioteki)
I tak mi zostało, jak kupuję telefon to na lata, (fakt że biorę flagowce, dawniej huawei potem honor) no chyba że zniszczę tak jak ukochanego p30pro
Co roku idę do pepco i kupuję 10 koszulek bekkin 7 czarne i 3 białe, 5 par spodenek, 3 pary