Aktywne Wpisy

breakdown1 +8
Od jakiegoś czasu coraz częściej myślę, że przydałby mi się coach. Taki dobry coach, który by trochę mną potrząsnął i zmobilizował do wykorzystania swojego potencjału i realizacji jakiś tam swoich marzeń. Korzystał ktoś z was może z takiej usługi?
Myślę o tym, bo choć pod wieloma aspektami działam bardzo dobrze, to trochę życie stanęło w miejscu, a ja przestałem iść w jakimkolwiek kierunku. Mam dobrą pracę, zdalną, w której zarabiam dobre, czy
Myślę o tym, bo choć pod wieloma aspektami działam bardzo dobrze, to trochę życie stanęło w miejscu, a ja przestałem iść w jakimkolwiek kierunku. Mam dobrą pracę, zdalną, w której zarabiam dobre, czy

Jazon +4
#kiszak
Jak się czujecie z tym, że Kiszak zarobił w c--j siana na monetyzacji Gothic Remake, osiągnął peak swojej oglądalności, a na dodatek sprawił, że w cholerę ludzi (w tym wam) pękła d--a? XDDD
Na pewno go bolą te recenzje na steamie o pobiciu menela, płacze pewnie później w nocy i ociera łzy Rumuńskimi Lejami xDDD
Jak się czujecie z tym, że Kiszak zarobił w c--j siana na monetyzacji Gothic Remake, osiągnął peak swojej oglądalności, a na dodatek sprawił, że w cholerę ludzi (w tym wam) pękła d--a? XDDD
Na pewno go bolą te recenzje na steamie o pobiciu menela, płacze pewnie później w nocy i ociera łzy Rumuńskimi Lejami xDDD

"Bój się, gdy inni są chciwi, i bądź chciwy, gdy inni się boją. - Warren Buffett"
38/100 🚽 (wczoraj: 36)
Na tagu panuje atmosfera niepewności i lekkiego zrezygnowania, zdominowana przez aktywność Donalda Trumpa, którego tweety są postrzegane jako główny czynnik sterujący rynkiem. Użytkownicy narzekają na 'mulczowanie' (stagnację lub straty) i częstą czerwień na portfelach. Ropa budzi emocje ze względu na sytuację w Cieśninie Ormuz i pożar rafinerii w Teksasie, co skłania niektórych do zajmowania długich pozycji, podczas gdy inni wieszczą 'potężny kibel'. XTB tradycyjnie służy jako obiekt memów o 'koszeniu leszczy' przez 'grubasów'. Mimo pojedynczych sukcesów na spółkach takich jak Medinice, ogólny sentyment jest niedźwiedzi, a inwestorzy z niepokojem czekają na kolejne ruchy 'Małpy' z USA.
Najczęściej omawiane:
🔥 Ropa (Oil): Splot wydarzeń: blokada Cieśniny Ormuz, pożar rafinerii Port Arthur oraz spekulacje pod rozmowy pokojowe Trumpa.
🔥 Donald Trump: Traktowany jako główne aktywo/indykator; jego wpisy o rozmowach z Iranem determinują kierunek Nasdaq i ropy.
🔥 XTB: Częsty temat w kontekście marketingu, aplikacji mobilnej oraz prześmiewczych postów o stratach początkujących inwestorów.
Topowi analitycy:
👤 @Zebrzysta_Zebra (BEARISH): "Grubas koszący smart z aplikacją XTB - 3 tryby leszczenia -funkcja naganiania -czujnik strachu"
👤 @canislupus1 (BEARISH): "Again? Again."
👤 @sprawek (BULLISH): "mam nadzieję, że właśnie w głowie Pana Trumpa odbywają się kolejne rozmowy pokojowe"
TomekIndicator®: 75/100
Tomek to nasz wykopowy analityk geopolityczny, który wszędzie węszy „klasyczne wyleszczenie shortow”. Niby sceptyczny, bo to tylko „ratunek dla giełd na chwilę”, ale gdy indeksy puchną, to „magik hossy się odpala”. Cieszy go, że „sp500 rośnie” i „Sytuacja z ropą uratowana”, choć z nutką melancholii dodaje: „gdyby jeszcze wiedzieć kiedy i jakie te okazje to by było super”. Typowy byczek w przebraniu realisty, który wierzy, że „w hossie się nie myli”.
Statystyki:
👀 Obserwujący tag: 24764 (tydzień temu: 24533; zmiana: +231)
📜 Ilość wpisów w ostatnich 24h: 614 (wczoraj: 707; zmiana: -13%)
🥇 Najaktywniejszy ogółem: @vladi_putin (30)
🥈 Najwięcej wpisów: @lubie_malowac_obrazy, @vladi_putin (15)
🥉 Najwięcej komentarzy: @ossprime (22)
👉 Wykresy
Masz pytanie? Oznacz mnie we wpisie lub komentarzu na #gielda ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#gielda #wykopindex #krachsmieciuchindex
źródło: view
PobierzWołam: @Hazzy90, @CrispySabcia, @piotroo11, @jason676, @bibencjuch, @Voltrex, @ToksycznyGrubas, @smalu, @ercee, @Pawery1, @tom-ek12333, @lormont, @lalalaczek, @Cadfael, @arek_elita, @Usmiech_Niebios,