Wpis z mikrobloga

✨️ Jak radzić sobie z presją w pracy po awansie?
Zgodziłem się na awans, bo moje kwalifikację pozwoliły na wypełnienie pewnej luki, której brakowało na pionie handlowo-produkcyjnym, stanowisko coś na zasadzie "przetłumacz język inżyniera dla osób spoza branży, bądź obecny w formie konsultanta " - i tak to mniej więcej miało wyglądać: czasem coś skonsultować, poprawić, zaproponować nowe rozwiązania inwestycyjne ale problem polega na tym, że wyszedłem totalnie ze swojej strefy komfortu. A ze spokojnej pracy, wlazłem w środowisko dynamiczne, hien rynkowych, dupolizostwa i robienia z gwna perfumerii. Wieczne spotkania, teamsy, meiloza. Nigdy nie byłem handlowcem, nie specjalnie też brałem udział w rozmowach biznesowych, nie wiem jak to środowisko funkcjonuję, nie potrafię tak small talkować z każdym, zdecydowanie jestem introwertykiem.

Pierwszy raz umówiłem się na wizytę z psychologiem, bo autentycznie ta presja, stres, spotkania z obcymi mnie wykańczają psychicznie.

Mam trochę wrażenie, że popełniłem spory błąd.

#praca #pracbaza

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Dipolarny

💚 Dzięki Twojej dotacji możemy utrzymać projekt i wprowadzać nowe funkcje! Wspomóż projekt

• 5
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim: nic nowego. Nie jeden się tak w----ł, że poszedł za awansem a potem prosił żeby go przenieśli na poprzednie stanowisko ( ͡° ͜ʖ ͡°). Zawsze są jakieś plusy - już wiesz z czym wiąże się praca na tym nowym stanowisku i nie będziesz w przyszłości gdybał co by było gdyby.
  • Odpowiedz