Wpis z mikrobloga

Na Wykopie same pesymistyczne treści, więc chciałem się pochwalić moim osiągnięciem.

Udało mi się stworzyć algorytm kompresji plików który zmniejsza ich wagę o 3%, ale za to sprawia że stają się one bezpowrotnie uszkodzone.
#programowanie #wygryw
  • 163
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@StalkomirNowak: gratki, zawsze to jakieś osiągnięcie a jeszcze jest miejsce do poprawy o jakieś 97%. Chociaż do tego nie potrzeba algorytmu, no ale kto by się tam tym przejmował, działaj ( ͡° ͜ʖ ͡°).
  • Odpowiedz
gratki, zawsze to jakieś osiągnięcie a jeszcze jest miejsce do poprawy o jakieś 97%. Chociaż do tego nie potrzeba algorytmu, no ale kto by się tam tym przejmował, działaj ( ͡° ͜ʖ ͡°).

@raseri: Do wszystkiego potrzeba algorytmu, tylko niektóre są tak proste, że człowiek robi je automatycznie (podświadomie), jeśli już je poznał.
  • Odpowiedz
@StalkomirNowak:

O dziwo od kilkunastu lat jest podobny program - Winrar, użytkownicy pakowali nim piracone treści kompresując pliki bez danych naprawczych, po całej nocce pobierania partów z RapidShare wyskakiwał błąd crc - wiem bo sam pracowałem przy tym projekcie.
  • Odpowiedz
Udało mi się stworzyć algorytm kompresji plików który zmniejsza ich wagę o 3%, ale za to sprawia że stają się one bezpowrotnie uszkodzone.

@StalkomirNowak: moim zdaniem stać cię na więcej i jesteś w stanie wycisnąć 4,76%
  • Odpowiedz