Aktywne Wpisy

dominges08 +70
Jak @Pan_Szeryf pokazał metamorfoze swojego podopiecznego (siebie) to ja też pokażę mojego (mnie)
Te dwa zdjęcia dzieli około 6,5 roku i 38 kg wagi (na lewym 61 kg, na prawym 99 kg) wzrost 182 cm
Na moment dzisiejszy jeszcze pozostaje naturalem.
#mikrokoksy #mirkokoksy #silownia #pokazforme
Te dwa zdjęcia dzieli około 6,5 roku i 38 kg wagi (na lewym 61 kg, na prawym 99 kg) wzrost 182 cm
Na moment dzisiejszy jeszcze pozostaje naturalem.
#mikrokoksy #mirkokoksy #silownia #pokazforme
źródło: miniintruder
Pobierz
1-1-1-1 +178
źródło: Przechwytywanie
Pobierz

Co wykopki na to?
#niebieskiepaski #rozowepaski #zwiazki #randkujzwykopem
Przecież masz @MirekSzukaZony i tam dość szczegółowe są pytania i w mojej ocenie wystarczające by dobrze poznać drugą osobę. Z resztą ten pomysł miałby sens w 2019 czy 2020 a nie w 2026 gdzie większość normalnych już dawno uciekła xD
"ciociu" moll szanuje Cie bo madrze gadasz (nie zanczy to ze zawsze sie zgadzalismy :P ale mimo to raczej sie szanujemy)
Tylko po co to komu?
I niby większość normalnych uciekła, a spłakują się regularnie
Komentarz usunięty przez moderatora
@moll: "ciociu" ale to tak nie dziala :D
"Kryzysu samotnosci" nie pozbedziesz sie klikaniem. (mam spore doswiadczenie wiec wiem co mowie).
Bez wyjscia do ludzi dalej bedzie to tylko omijanie problemu (tak jak to robia te wszystkie inne portale). Nie bedzie to rozwiazaniem.
hipergamiczne bestie som same tutaj i człowieka wykończom zanim sie jeszcze zacznie akcja właściwa dajcie spokuj kto to widział no ludzie kochani
mission impossible ¯\(ツ)/¯