Aktywne Wpisy

roberto07 +130
No to 5 lat po operacji mam nawrót dyskopati l5s1 i pewnie czeka mnie ponowna operacja.
W niedziele po południu zostałem zabrany z ulicy na sor(mieszkam w Danii) w karetce stwierdzili ze nic nie zagraża zdrowiu wiec poczułem lekka ulgę.
Wczoraj z wyciszonymi objawami wróciłem do domu i dzisaj rano idę do lekarza rodzinnego. Pewnie po skierowanie na MRI(scanning) i morfinę.
Teraz leżę od 12 w nocy na podłodzew salonie, żona i dzieci śpią na
W niedziele po południu zostałem zabrany z ulicy na sor(mieszkam w Danii) w karetce stwierdzili ze nic nie zagraża zdrowiu wiec poczułem lekka ulgę.
Wczoraj z wyciszonymi objawami wróciłem do domu i dzisaj rano idę do lekarza rodzinnego. Pewnie po skierowanie na MRI(scanning) i morfinę.
Teraz leżę od 12 w nocy na podłodzew salonie, żona i dzieci śpią na
źródło: image
Pobierz
ciekawskie_jajo +181
źródło: 1000010602
Pobierz

Mirki, proszę o radę. Jakiś czas temu pisałem o absurdalnych zapisach w umowie, którą dostałem
https://wykop.pl/wpis/85248039/naukaprogramowania-programowanie-it-programista15k
Dziś dostałem odpowiedź, że zgadzają się na wszystkie zmiany, które zaproponowałem. Czy to jednak nie wielki red flag, że wgl próbowali coś takiego wcisnąć? Co byście zrobili? Olali ich? Podpisali? Nie wiem co myśleć
Mirki, chcecie żart z proponowanego mi kontraktu?
10.1 — Konsultant przenosi na Klienta wszystkie obecne i przyszłe prawa IP do PRACY i POMYSLOW. Jeśli prawa nie przejdą automatycznie z mocy prawa, Konsultant
“Konsultant ponosi odpowiedzialność za wszelkie straty, zobowiązania, koszty (w tym uzasadnione koszty obsługi prawnej), szkody lub wydatki wynikające z jakiegokolwiek naruszenia przez Konsultanta warunków niniejszej umowy, w tym z niedbałego lub lekkomyślnego działania, zaniechania lub uchybienia w świadczeniu Usług.“
W szerszym kontekście ja płacę też za ich prawników