Aktywne Wpisy

Krupier +146
Sprzątam narzędziownię po dziadku, któremu się zmarło, a żona sprzedała działkę. Facet widać, że był złota rączka, wszystko robił sam, każdy przedmiot szanował i chyba nic nie wyrzucał w myśl zasady "kiedyś się przyda".
Jak ktoś ciekawy co znalazłem to wrzucam foty. Na zdjęciu narzędziownia już po wstępnych porządkach tak że tego. XD
W sumie dziwne uczucie tak po kimś ogarniać. Człowiek zaczyna mieć rozkminy, że w sumie z moimi rzeczami będzie
Jak ktoś ciekawy co znalazłem to wrzucam foty. Na zdjęciu narzędziownia już po wstępnych porządkach tak że tego. XD
W sumie dziwne uczucie tak po kimś ogarniać. Człowiek zaczyna mieć rozkminy, że w sumie z moimi rzeczami będzie
źródło: 1000003433
Pobierz
Jak ktoś się zastanawia dlaczego nie ma par na tinderze albo czemu żadna nie odpisuje to tutaj macie odpowiedź. Oskarek Oskarka Oskarkiem pogania
#p0lka #tinder #logikarozowychpaskow #blackpill #zwiazki
#p0lka #tinder #logikarozowychpaskow #blackpill #zwiazki

Mirki, proszę o radę. Jakiś czas temu pisałem o absurdalnych zapisach w umowie, którą dostałem
https://wykop.pl/wpis/85248039/naukaprogramowania-programowanie-it-programista15k
Dziś dostałem odpowiedź, że zgadzają się na wszystkie zmiany, które zaproponowałem. Czy to jednak nie wielki red flag, że wgl próbowali coś takiego wcisnąć? Co byście zrobili? Olali ich? Podpisali? Nie wiem co myśleć
Mirki, chcecie żart z proponowanego mi kontraktu?
10.1 — Konsultant przenosi na Klienta wszystkie obecne i przyszłe prawa IP do PRACY i POMYSLOW. Jeśli prawa nie przejdą automatycznie z mocy prawa, Konsultant
“Konsultant ponosi odpowiedzialność za wszelkie straty, zobowiązania, koszty (w tym uzasadnione koszty obsługi prawnej), szkody lub wydatki wynikające z jakiegokolwiek naruszenia przez Konsultanta warunków niniejszej umowy, w tym z niedbałego lub lekkomyślnego działania, zaniechania lub uchybienia w świadczeniu Usług.“
W szerszym kontekście ja płacę też za ich prawników