Aktywne Wpisy

flytying +79
źródło: 1000050257
Pobierz
MokebeElDursi +469
#iran Baron Trump jednym ruchem kupując ropę za 130mln dolarów zarobił już 70 mln $. Popatrzcie - taki mlody chłopak a taki zdolny, w tydzien sobie życie ustawił a my codziennie na 7 rano do roboty za 4k. Szkoda, że nie jestem taki bystry jak Baron

Mam ostatnio "overthinking", jestem w związkach jakikolwiek, krótkich/długich od praktycznie podstawówki, plus minus z jakimiś przerwami.
Powiedzmy, że takie "poważny" związek zaczął się w wieku 19 lat, związek trwał 3 lata. Potem miałem prawie dwa lata przerwy jako singiel, aktualnie od 12 lat w związku i wiecie co?
Jak ja qwa tęsknie za tym okresem, gdzie byłem singlem, błogosławione 2 lata:
- byłem wolny, dosłownie mogłem robić to co mi się podoba, wyjście na miasto, wyjście do pubu, siłownia kiedy chcę, wypady za miasto z kumplami, nikt nie suszył głowy, nikt nie czekał. Wracałem do domu i mogłem sobie grać, oglądać tv bez "pamiętaj wyrzucić śmieci, pamiętaj, że... zrób... długo jeszcze będziesz siedział " :D i żeby nie było, mój związek jest mega udany. Ale mam wrażenie, że dwie osoby zawszę generują 2x problemów, stresów i innych sytuacji. Taka natura związków.
Nigdy w pełni nie wybawiłem się jako singiel, chciałbym czasem po prostu pobyć w 100% sam ze sobą.
Trochę to dla mnie abstrakcja, związki w pewnym sensie zawsze wychodziły same naturalnie i w większości nie z mojej inicjatywy.
tak więc czołem i #single doceniajcie to co macie (jakkolwiek to źle brzmi)
#psychologia #rozowepaski #niebieskiepaski #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Dipolarny
❤️ Projekt mirko.pro działa dzięki wsparciu użytkowników. Wspomóż projekt
Każdy ma swoją bańkę i środowisko i nie zawsze wszyscy tam kogoś mają, bywa, że spotyka się podobnych ludzie.
Jeżeli masz tyle zajęć, że
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Dipolarny
Sam jeździłem w góry jak nikt nie chciał. Teraz mam daleko do góry to już nie jedzie się na jeden dzień, jak już na dłużej.
Kolega chodził na siłownię, a teraz jeździ na różne zawody z podnoszenia ciężarów, a także robi z kolegami pokazy
to nie znajomi mi o tym przypominają wprost tylko mój mózg mi sam to robi jak jestem w takich sytuacjach. Oni są bardzo wspierający. Raz jak nocowaliśmy w hotelu to jako jedyny byłem sam w swoim pokoju (reszta z partnerami). No i przyszli wszyscy i siedzieli ze mną razem do późna żebym się nie czuł sam (a mózg i tak robił swoje eh). W tamtym sezonie