Aktywne Wpisy

tesknilam_ +20
Irytuje mnie gadanie niektórych marihuaniarzy o tym, że buch to samo dobro i remedium na wszystko. Nie twierdze, ze nie ma jakichs pozytywnych skutkow, ze nie powinna byc dostepna medycznie. Jednak jak patrzylam na ludzi ktorzy jaraja tyle co piją panowie pod sklepem a twierdzili że wszystko jest spoko, to wątpliwa jest ta całkowita nieszkodliwość zioła.
Juz nawet slyszalam, ze leki psychotropowe to syf i uzależniają i jak juz to powinnam jarać
Juz nawet slyszalam, ze leki psychotropowe to syf i uzależniają i jak juz to powinnam jarać

#raportzpanstwasrodka nieletnia nałożnicą spoconego została matką, serdecznie gratulujemy. Tajemnica rozwiązana, dlaczego kopnęła w cztery litery palmowego i zniknęła ¯\(ツ)/¯
źródło: IMG_5838
Pobierz

Gdzie zrobię morfologię w #warszawa z pobieraniem krwi z innego miejsca niż zgięcie w łokciu? Panicznie się boje klasycznego, mdleje i zalewam się cały potem xd a dobrze by było sprawdzić czy wszystko w porządku ze mną. Wiem, że jest to możliwe bo kiedyś miałem pobieraną z palca w innym mieście. Pomocy
#zdrowie #lekarz #morfologia #niewiemjaktootagowac
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: digitallord
🫶 Twoje wsparcie = dalszy rozwój projektu. Wspomóż projekt
Chcesz zrobic uczciwą morfologię to zrob normalnie
@Ramb0o: już próbowałem; spanikowałem, powiedziałem że nie dam rady a potem tłumaczyłem się pielęgniarkom drżącym głosem - wtedy dostałem propozycję pobrania z palca
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Dipolarny
nie da się pobrać krwi z palca na morfologie.
Możesz się przejść/zadzwonić i zapytać czy mają maść znieczulającą lub plastry EMLA. Jeśli nie to być może po przedstawieniu sytuacji lekarz rodzinny wystawi receptę na taką maść.
Smaruję się 60 min przed nakłuciem i dosłownie nic nie czujesz ;)
Jeśli ktoś boi się igieł, to lepiej celować w maść znieczulającą, lub pobranie z grzbietu ręki lub poprosić o igłę motylkową.