@Ksiega_dusz: akurat w miastach powiatowych zamykają szpitale i to realny problem patrz zamknięcie 2 oddziałów w Lidzbarku Warmińskim, odział w Bartoszycach i Braniewie
@Bezobjawowy_Optymista: Bardziej chodzi mi o mentalność i solidarność, mało która pielęgniarka by tak powiedziała koleżance po fachu. Z kolei u programistów plucie jadem jeden na drugiego to norma.
@Ksiega_dusz: tak to jest jak wiejskie chłopki zaznały trochę życia. Miałem w pracy takiego wsioka programista. Miał się za nie wiadomo kogo a słoma wychodziła z butów strasznie. A łapał ślinę jak zwolnienia szły aż miło.
@Ksiega_dusz: Nigdy w życiu nie słyszałem, żeby ktoś powiedział coś takiego w rzeczywistości. Bo to, że internet jest pełny debili i siewców fermentu, byleby tylko komuś przywalić to nie jest nowa informacja.
Nie jest takim siewcą i nie wymyślasz sobie tych durnot którymi z-------z tag, prawda? ( ͡°͜ʖ͡°)
źródło: image
PobierzBo to, że internet jest pełny debili i siewców fermentu, byleby tylko komuś przywalić to nie jest nowa informacja.
Nie jest takim siewcą i nie wymyślasz sobie tych durnot którymi z-------z tag, prawda? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
czy na grupach dla lekarzy są podobne opinie? nie wiem, ale się domyślam