Wpis z mikrobloga

Jakkolwiek żałośnie by to nie brzmiało, to fajnie, że jesteście. I fajnie, że są igrzyska. Przechodzę teraz przez najgorszy czas w całym moim życiu i kurczowo chwytam się wszystkiego, co pozwala mi zająć myśli i choć na chwilę odwrócić uwagę od tego co zalega mi w sercu. Igrzyska, a zwłaszcza przebywanie tutaj, czytanie waszych komentarzy, pisanie swoich - ratuje mnie i sprawia, że potrafię się uśmiechać. Także dzięki Wam. Dzięki też Kacperkowi, Władkowi i całej naszej ekipie olimpijskiej, nawet tej spod znaku "niestety".

#mediolan2026
  • 79
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 4
@majonez-grochen-troll: dzięki, ale to co złe to już się stało, pozostaje jedynie z tego się otrząsnąć.

ja też się bardzo wkręciłam, miła odskocznia od ciężkiej atmosfery dookoła

@Cadfael: właśnie, Igrzyska powinny być częściej niż co 2 lata.
  • Odpowiedz
@Kenteris:

Dzięki też Kacperkowi, Władkowi i całej naszej ekipie olimpijskiej, nawet tej spod znaku "niestety".

Włodkowi ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
  • 5
wszystkiego dobrego w życiu. Postaramy się do końca Igrzysk tworzyć fajny content :)

@fornson23: dzięki kolego, szczerze doceniam ;)

@jobzpaticzku2 psychiatrzy powinni przepisywać wypok ludziom z depresją i kazać łączyć ze sportem - ale b--ń Boże nie uprawianiem go, jedynie śledzeniem w internecie.
  • Odpowiedz
@Kenteris: nie zapomnij obejrzeć solistek, tam nie padnie żadne niestety, no i oglądanie piękna przejazdu jest miłe dla oka. Tym bardziej z panią Halinką
  • Odpowiedz
  • 1
@sindram: tak, wiem, poznałem już ciepły tembr głosu Pani Halinki. Choć boję się oglądać, bo jak pierwszy raz dałem się namówić na łyżwiarzy, to wszyscy nagle zaczęli padać jak muchy i podobno nigdy wcześniej to się nie przytrafiało Malininowi. A czuję, że takie rzeczy właśnie się dzieją gdy zaczynam oglądać.
  • Odpowiedz
@Kenteris: Trzymaj się mireczku. Ostatnio często jestem w podobnej sytuacji podłamania i od siebie mogę polecić tagi #gielda i #f1, absolutnie nie śledzę jednego ani drugiego ale atmosfera tam jest tak cudowna że zawsze poprawia mi humor.
  • Odpowiedz
właśnie, Igrzyska powinny być częściej niż co 2 lata

@Kenteris: Aa tutaj się nie zgodzę. Przez to, że nie są tak często to nabierają takiej hmm.. elitarności? Z resztą po za latami olimpijskimi też jest co oglądać. Mamy mistrzostwa lekkoatletyczne, gry zespołowe no i oczywiście skoki. Do tego balmistrzowsportu i ekstraklasa. Atmo na targach jest wtedy równie dobre :)
  • Odpowiedz