Aktywne Wpisy

Lolenson1888 +189
Za kilkadziesiąt minut pogadanki z gastrologiem w Warszawie 1400 złotych. TYSIĄC CZTERYSTA ZŁOTYCH. Tak, samej suchej pogadanki bez gastroskopii, bez kolonoskopii, bez USG, bez gwarancji wyjścia z gabinetu z receptą na jakiś lek.
Czy lekarzom w 2026 roku znane jest pojęcie wstyd? Mi byłoby zwyczajnie wstyd robić taki skok na kasę chorego pacjenta.
#lekarz100k #lekarz #medycyna #konowalposting
Czy lekarzom w 2026 roku znane jest pojęcie wstyd? Mi byłoby zwyczajnie wstyd robić taki skok na kasę chorego pacjenta.
#lekarz100k #lekarz #medycyna #konowalposting
źródło: gastrolog
Pobierz
Sonny86 +210
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

POWIEM wam jedno, rynek jest już przepompowany. wig20 już jest na szczycie i zaraz będzie zjazd do bazy.
nie chce mi się pisać o giełdzie, bo to wiadome, raz góra, raz dół, nie można ciągle być na rynku bo to kończy się źle
mogę tylko powiedzieć, fajnie, orlen dał zarobić mały procent, będzie na podatek. Sprzedany.
nie bądźcie zakładnikami samych siebie #psychologia problem niech nie będzie waszym problemem. Odinstaluj #xtb zrób sobie przerwę. To jest najlepsze co może być. Bądź wolny. #coaching
uśrednianie to największe zło, trzeba po prostu kasować stratne pozycje i tyle.
#ike #ikze to ściema i tak połowa z nas nie dożyje do emerytury.
ciesz się chwilą, tym co jest teraz. Tylko liczy się to co masz w portfelu.
powodzenia, życzę wszystkim powodzenia,
pozdrawiam ludzi dobrej woli.
Poczytaj jak siły zła chcą zniszczyć świat.
#h----d #biznes #przegryw #pracbaza #przemyslenia #pieniadze #usa #trump #wojna # #gielda
źródło: 01wig
Pobierzno słabo, złoto też chyli się ku upadkowi tak samo srebro, mamy korektę. Czekam na 2 i 3 falę spadkową na metalach. Jak mówią że urośnie to zazwyczaj spada xd xd
a co ziomek? co przyjacielu? co masz? longa xd xd xd ?
źródło: 0zloto
PobierzNa giełdzie możesz stracić na cfd możesz stracić
Na lokacie można tylko zyskać
Jak widzę takie brednie to zastanawiam się że 75 pro nie rozumie co mówi pisze i czyta xd xd
I mało kto to rozumie bo ma problem z myśleniem
Eh kolegi doksztalc się
A mało kto dożyje emerytury xd xd
Siedzenie z kapitałem 12 m w roku
Zgadzam się z tobą w 100%
Już teraz widać na tagu ludzi co pokupowali dobre spółki - kghmy orleny itp. ale w złych momentach. Czyli na samych szczytach
Zjazd do bazy będzie. Może teraz, może za kilka lat, może naturalnie a najpewniej pod wpływem jakiegoś znowu globalnego wydarzenia.
To są spółki do manipulacji i krecenia kolek
Jak gram te 6 lat to przecież jak nazwać sytuację że kurs spada z 120 zł na 48 potem wraca do 90 potem do 50 i znowu w bok i potem znowu wraca na 110 ?
Przecież to nie ma sensu. To nie jest inwestycja to
Why not both
Skupujesz i czekasz na dywidendę. Możesz siedzieć kilka lat i