Aktywne Wpisy
Dajcie_zyc223 +54

Nacho_Libre +11
#sluchamzlastfm #sluchamzlastfm2 #muzyka #spotify #lastfm
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham

Czy lekarzom w 2026 roku znane jest pojęcie wstyd? Mi byłoby zwyczajnie wstyd robić taki skok na kasę chorego pacjenta.
#lekarz100k #lekarz #medycyna #konowalposting
źródło: gastrolog
PobierzPoprostu ciebie na niego nie stac. Byle youtubera dzis stac zaplacic za to jak za czipsy. Takie czasy. Dla jednych to tyle co splunac a dla drugich majątek
Każdy to wie. W tym wpisie chodzi o moralność takiego działania. A co z
Jakiej empatii oczekuejsz? Może jakis mały procent ale wiekszosc idzie tylko dla kasy. Całe życie Polacy chcieli gonić zachodnie życie i mamy jak na zachodzie. Ceny są zachodnie a płace wschodnie. Niedługo ludzie będa jezdzic leczyć zęby na ukraine
źródło: 1000075597
PobierzI starzeje się populacja najszybciej na świecie,
Do tego stare baby polki się zjeżdżają z USA, Kanady na stare lata do Polski żeby się na nfz leczyć.
To jak na być lepiej w kraju staruchów?
@Lolenson1888: Dla mnie to jest niesmaczne co najmniej.
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
@nie_umiem_inwestowac: "za darmo".
Poprawiłem.
Komentarz usunięty przez autora
Lekarz pomógł mojemu bratu z refluksem, a było bardzo źle. Mamy naprawdę mało lekarzy, którzy się w tym specjalizują, więc leczenie przeważnie polega na wyciszaniu objawów, a nie znalezieniu przyczyny.