Wpis z mikrobloga

@AtlantyQ: generalnie oni naprawili błędy z dodatkowymi repaint i zapetlanien. Plus hook based agents do abnalizy i hook async

Agent-based hooks (type: "agent") are like prompt-based hooks but with multi-turn tool access. Instead of a single LLM call, an agent hook spawns a subagent that can read files, search code, and inspect the codebase to verify conditions. Agent hooks support the same events as prompt-based hooks.

https://code.claude.com/docs/en/hooks
  • Odpowiedz
@JamesJoyce: Nie ogarniam Ciebie. Ty jesteś na jakichś potężnych lekach, czy o co chodzi? Z jednej strony masz bekę z ludzi co sieją zgrozę ku zastąpieniu software engineeringu przez AI, z drugiej w inny dzień wrzucasz posty gdzie większość commitów robi AI. Zdecyduj się albo przestań brać te przeciwbólówki czy c--j wie co ty tam bierzesz XD albo przestań się udzielać na wykopie
  • Odpowiedz
@bzam: byku co ty do mnie mówisz? Ja sieje bekę? Ja ostrzegam. Wiem że mnie nie ogarniasz, bo czemu miałbyś? Pokazuję kontrast . Prawdę. A że ktoś mnie zbluzga to mu odpowiem. Pytanie o leki jest niskie, a upominać możesz sobie żonę
  • Odpowiedz
@JamesJoyce: Piszesz jak jakiś schizofrenik. Ogarnij się Piotrek i weź leki na łeb, bo powoli ci siada. Jeden post wyśmiewasz ludzi którzy robią fearmongering z powodu AI, drugi sam wrzucasz tego typu g---o. Zastanów się którą osobowością jesteś dzisiaj a potem weź przerwę dla konsystencji i postuj tylko jedną, bo to wszystko nie składa się do kupy XD od czego ostrzegasz? Wcześniej inni też ostrzegali, to ich wyśmiewałeś. Ogarnij się
  • Odpowiedz
@bzam: Xd typie rzefzywistosc jest skomplikowana. Narracja ma byc jasna a tak nie jest. I ja to pokazuje powołując się na dane. Dane się zmieniły więc mój pogląd też. A te teksty o osobowościach itd to wiesz co sobie możesz
  • Odpowiedz
@JamesJoyce: No co mogę? To przestań pisać jak typowy schizofrenik albo osoba z problemami z zakresu psychiatrii. Czytam twoje posty, widzę jak odległe myśli propagujesz między zdaniami, mam o nich świadomość i widzę o czym się wypowiadasz - wcześniej nie miałem problemu, ale jak starasz się uchodzić za osobę merytoryczną to faktycznie taką bądź. Wypowiadaj się w historii która jest liniowa, a nie zmieniając zdanie co tydzień w zależności co
  • Odpowiedz
@JamesJoyce: nom lol ( ͡° ͜ʖ ͡°) trochę zabawne, że te słowa wychodzą z ust osoby która flexuje się przed wykopkami czytaniem filozofii, książek branżowych czy wszechobecnej literatury xD beka
  • Odpowiedz
Tak, bo nie muszę się walidowac. Flexuje się bo pisze o książkach które przeczytałem na tagu książki? Typie co ty ode mnie chcesz
  • Odpowiedz
@bzam: czyli generalnie zesrałeś się do mnie o to, że czujesz się głupszy czy o co chodzi? Jaka zmiana prądu myślowego? Przecież moje posty są o tym że się zmieniło. I wciąż zmienia się niesamowicie.

Jakich wykresów? No właśnie pokazuje że się zmieniło. Skoro widziałeś coś innego to ponownie nie wiesz o czym mówisz i nic nie przewidziałeś. Jakiego szumu i hajpu? Chłopie. Weź wszystkie swoje komórki i pomyśl o
  • Odpowiedz
@JamesJoyce: yep, ja wezmę zbiorę szare komórki, ty zbierz leki na głowę, bo nie wierzę, że potrafisz tak odlatywać między postami ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz