Aktywne Wpisy

annlupin +8
że tak zapytam nieśmiało jakie muzyczki do wina najlepiej
źródło: annlupin0098890
Pobierz
LamajHarma +26
Skopiuj link
Skopiuj link
źródło: annlupin0098890
Pobierz
Regulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
Mirki, nie mam kogo się poradzić, a czuję że powoli jestem w dupie.
Pracuje w Poznaniu na magazynie za 4000 netto, od 8-16 praca w miarę lekka (w sezonie ciężej), prócz gołej wypłaty nie mam żadnych benefitów na święta, urlop itp.
Ceny idą w górę, wynajem coraz droższy a o podwyżce nie ma mowy, więc czas na zmiany. I tutaj zaczynają się schody, prócz chęci do pracy nic nie mam sobą do zaoferowania. Mam fobię społeczną połączoną z introwertyzmem, wolę pracować w samotności słuchając przez 8h muzyki na słuchawkach niż się do kogoś odzywać. Jestem otwarty na pójście do szkoły zaocznej / zrobienia kursu etc. Ale przez brak hobby / zainteresowania które nakreśliłoby mi ścieżkę kariery nie wiem co wybrać.
Bliżej mi do pracy fizycznej / technicznej niż korpo, myślałem o kierunkach technicznych mechanika / elektryka. Kiedyś chciałem pracować w IT, patrząc na dzisiejszy rynek pracy to nawet na helpdesk nie mam co liczyć. Ewentualnie C+E wokół komina? Tylko większość ofert to praca po 12h i 6k - 7k netto więc bez szału jak przeliczymy na godzinę pracy.
#praca #pracbaza #kiciochpyta #pytaniedoeksperta
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: digitallord
💚 Dzięki Twojej dotacji możemy utrzymać projekt i wprowadzać nowe funkcje! Wspomóż projekt
Wyjazd za granicę nie wchodzi w grę?
@Nihilistyczny_Dekadentysta: to chodzi o kontrolowanie spoin? Szybkie google mi pokazało to
( ͡° ͜ʖ ͡°)
Praca na tirach wokół komina to opłaca się w cywilizowanych krajach, UK, Francja, Niemcy, Belgia, dania, Holandia, tam idzie godnie zarobić.
A tu wklejam mój post z kiedyś:
Tak czytam i słyszę to narzekanie
@mirko_anonim:
Obserwuj jego posty lub napisz na priv
@Yuri_Yslin widzę ilu ludzi ma problem znaleźć pracę jako osoba już
A korpo jest tak wielkie, ze on tam nie ma nic do gadania.